Nationale test i naturfag

Historiske perspektiver og aktuelle problemstillinger

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelTest og prøvelser : Oprindelse, udvikling, aktualitet
RedaktørerKaren E. Andreasen, Mette Buchardt, Annette Rasmussen, Christian Ydesen
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2015
Udgave1
Sider73-95
Kapitel3
ISBN (Trykt)978-87-7112-338-8
StatusUdgivet - 2015
NavnSerie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser
Vol/bind6
ISSN2245-7569

• Test
  • Naturfag

Andreasen, K. E., & Jensen, L. B. (2015). Nationale test i naturfag: Historiske perspektiver og aktuelle problemstillinger. I K. E. Andreasen, M. Buchardt, A. Rasmussen, & C. Ydesen (red.), Test og prøvelser: Oprindelse, udvikling, aktualitet (1 udg., s. 73-95). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind. 6
Andreasen, Karen Egedal ; Jensen, Lars Bang. / Nationale test i naturfag : Historiske perspektiver og aktuelle problemstillinger. Test og prøvelser: Oprindelse, udvikling, aktualitet. red. / Karen E. Andreasen ; Mette Buchardt ; Annette Rasmussen ; Christian Ydesen. 1. udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2015. s. 73-95 (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 6).
@inbook{53741a74cd5f45d6a05e1e0f39fbc7a3,
title = "Nationale test i naturfag: Historiske perspektiver og aktuelle problemstillinger",
abstract = "Kapitlet rummer en analyse og diskussion af test inden for naturfagsomr{\aa}det og de fagforst{\aa}elser de afspejler med fokus p{\aa} de nationale test.",
keywords = "Test, Naturfag",
author = "Andreasen, {Karen Egedal} and Jensen, {Lars Bang}",
year = "2015",
isbn = "978-87-7112-338-8",
pages = "73--95",
editor = "Andreasen, {Karen E.} and Mette Buchardt and Annette Rasmussen and Christian Ydesen",
booktitle = "Test og pr{\o}velser",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
edition = "1",

Andreasen, KE & Jensen, LB 2015, Nationale test i naturfag: Historiske perspektiver og aktuelle problemstillinger. i KE Andreasen, M Buchardt, A Rasmussen & C Ydesen (red), Test og prøvelser: Oprindelse, udvikling, aktualitet. 1 udg, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, bind 6, s. 73-95.

Nationale test i naturfag : Historiske perspektiver og aktuelle problemstillinger. / Andreasen, Karen Egedal; Jensen, Lars Bang.

Test og prøvelser: Oprindelse, udvikling, aktualitet. red. / Karen E. Andreasen; Mette Buchardt; Annette Rasmussen; Christian Ydesen. 1. udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2015. s. 73-95 (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 6).

TY - CHAP

T1 - Nationale test i naturfag

T2 - Historiske perspektiver og aktuelle problemstillinger

AU - Andreasen, Karen Egedal

AU - Jensen, Lars Bang

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Kapitlet rummer en analyse og diskussion af test inden for naturfagsområdet og de fagforståelser de afspejler med fokus på de nationale test.

AB - Kapitlet rummer en analyse og diskussion af test inden for naturfagsområdet og de fagforståelser de afspejler med fokus på de nationale test.

KW - Test

KW - Naturfag

UR - http://aauforlag.dk/Shop/skriftserier/serie-om-laerings-forandrings-og-organisation/test-og-proevelser.aspx

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7112-338-8

SP - 73

EP - 95

BT - Test og prøvelser

A2 - Andreasen, Karen E.

A2 - Buchardt, Mette

A2 - Rasmussen, Annette

A2 - Ydesen, Christian

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Andreasen KE, Jensen LB. Nationale test i naturfag: Historiske perspektiver og aktuelle problemstillinger. I Andreasen KE, Buchardt M, Rasmussen A, Ydesen C, red., Test og prøvelser: Oprindelse, udvikling, aktualitet. 1 udg. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 2015. s. 73-95. (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 6).