Bent Fabricius, Troels Thomsen, Kirstine Rosenbeck Gøeg, Camilla Wiberg Danielsen, Janne Friis Andersen, Kell Greibe, Gert Galster, Tina Bendix Olsen, Birgitte Seierøe Pedersen, Kirsten Bredegaard, Ida Tvede

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

ForlagStatens Serum Institut, Sektor for National Sundheds-it
StatusUdgivet - 2012

Fabricius, B., Thomsen, T., Gøeg, K. R., Danielsen, C. W., Andersen, J. F., Greibe, K., ... Tvede, I. (2012). NBS SFI-begreber: rapport vedrørende begrebssystem og definitioner : 1.0/18. december 2012. Statens Serum Institut, Sektor for National Sundheds-it.
Fabricius, Bent ; Thomsen, Troels ; Gøeg, Kirstine Rosenbeck ; Danielsen, Camilla Wiberg ; Andersen, Janne Friis ; Greibe, Kell ; Galster, Gert ; Olsen, Tina Bendix ; Pedersen, Birgitte Seierøe ; Bredegaard, Kirsten ; Tvede, Ida. / NBS SFI-begreber : rapport vedrørende begrebssystem og definitioner : 1.0/18. december 2012. Statens Serum Institut, Sektor for National Sundheds-it, 2012.
@book{32661c389e294198859078e858518e84,
title = "NBS SFI-begreber: rapport vedr{\o}rende begrebssystem og definitioner : 1.0/18. december 2012",
author = "Bent Fabricius and Troels Thomsen and G{\o}eg, {Kirstine Rosenbeck} and Danielsen, {Camilla Wiberg} and Andersen, {Janne Friis} and Kell Greibe and Gert Galster and Olsen, {Tina Bendix} and Pedersen, {Birgitte Seier{\o}e} and Kirsten Bredegaard and Ida Tvede",
year = "2012",
publisher = "Statens Serum Institut, Sektor for National Sundheds-it",

Fabricius, B, Thomsen, T, Gøeg, KR, Danielsen, CW, Andersen, JF, Greibe, K, Galster, G, Olsen, TB, Pedersen, BS, Bredegaard, K & Tvede, I 2012, NBS SFI-begreber: rapport vedrørende begrebssystem og definitioner : 1.0/18. december 2012. Statens Serum Institut, Sektor for National Sundheds-it.

NBS SFI-begreber : rapport vedrørende begrebssystem og definitioner : 1.0/18. december 2012. / Fabricius, Bent; Thomsen, Troels; Gøeg, Kirstine Rosenbeck; Danielsen, Camilla Wiberg; Andersen, Janne Friis; Greibe, Kell; Galster, Gert; Olsen, Tina Bendix; Pedersen, Birgitte Seierøe; Bredegaard, Kirsten; Tvede, Ida.

Statens Serum Institut, Sektor for National Sundheds-it, 2012.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - NBS SFI-begreber

T2 - rapport vedrørende begrebssystem og definitioner : 1.0/18. december 2012

AU - Fabricius, Bent

AU - Thomsen, Troels

AU - Gøeg, Kirstine Rosenbeck

AU - Danielsen, Camilla Wiberg

AU - Andersen, Janne Friis

AU - Greibe, Kell

AU - Galster, Gert

AU - Olsen, Tina Bendix

AU - Pedersen, Birgitte Seierøe

AU - Bredegaard, Kirsten

AU - Tvede, Ida

PY - 2012

Y1 - 2012

M3 - Rapport

BT - NBS SFI-begreber

PB - Statens Serum Institut, Sektor for National Sundheds-it

Fabricius B, Thomsen T, Gøeg KR, Danielsen CW, Andersen JF, Greibe K et al. NBS SFI-begreber: rapport vedrørende begrebssystem og definitioner : 1.0/18. december 2012. Statens Serum Institut, Sektor for National Sundheds-it, 2012.