Netplanlægning

Systematik og overblik ved projektplanlægning

S. Hansen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Resumé

Anvisningen er udarbejdet som grundlag for den byggetekniske undervisning og som støtte for praksis ved planlægning og styring af bygge- og anlægsarbejder. Netplanlægningens teori og den praktiske anvendelse af netplanlægningsmetoden gennemgås. Desuden omtales netplanlægning med edb, og der gives et overblik over metodevarianter. Udarbejdet til planlæggere og projekterende samt den byggetekniske undervisning.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
Antal sider72
ISBN (Trykt)87-563-0564-8
StatusUdgivet - 1984
NavnSBi-anvisning
Nummer143
ISSN0106-6757

Bibliografisk note

Udsolgt

Emneord

 • bygningsplanlægning
 • projektstyring
 • edb
 • netplanlægning
 • CPM-metoden
 • PERT-metoden
 • knudepunktsmetoden
 • succesiv tidsplanlægning
 • building planning
 • project management
 • data processing

Citer dette

Hansen, S. (1984). Netplanlægning: Systematik og overblik ved projektplanlægning. Hørsholm: SBI forlag. SBi-anvisning, Nr. 143
Hansen, S. / Netplanlægning : Systematik og overblik ved projektplanlægning. Hørsholm : SBI forlag, 1984. 72 s. (SBi-anvisning; Nr. 143).
@book{dc1eae00165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Netplanl{\ae}gning: Systematik og overblik ved projektplanl{\ae}gning",
abstract = "Anvisningen er udarbejdet som grundlag for den byggetekniske undervisning og som st{\o}tte for praksis ved planl{\ae}gning og styring af bygge- og anl{\ae}gsarbejder. Netplanl{\ae}gningens teori og den praktiske anvendelse af netplanl{\ae}gningsmetoden gennemg{\aa}s. Desuden omtales netplanl{\ae}gning med edb, og der gives et overblik over metodevarianter. Udarbejdet til planl{\ae}ggere og projekterende samt den byggetekniske undervisning.",
keywords = "bygningsplanl{\ae}gning, projektstyring, edb, netplanl{\ae}gning, CPM-metoden, PERT-metoden, knudepunktsmetoden, succesiv tidsplanl{\ae}gning, building planning, project management, data processing",
author = "S. Hansen",
note = "Udsolgt",
year = "1984",
language = "Dansk",
isbn = "87-563-0564-8",
publisher = "SBI forlag",

}

Hansen, S 1984, Netplanlægning: Systematik og overblik ved projektplanlægning. SBi-anvisning, nr. 143, SBI forlag, Hørsholm.

Netplanlægning : Systematik og overblik ved projektplanlægning. / Hansen, S.

Hørsholm : SBI forlag, 1984. 72 s. (SBi-anvisning; Nr. 143).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Netplanlægning

T2 - Systematik og overblik ved projektplanlægning

AU - Hansen, S.

N1 - Udsolgt

PY - 1984

Y1 - 1984

N2 - Anvisningen er udarbejdet som grundlag for den byggetekniske undervisning og som støtte for praksis ved planlægning og styring af bygge- og anlægsarbejder. Netplanlægningens teori og den praktiske anvendelse af netplanlægningsmetoden gennemgås. Desuden omtales netplanlægning med edb, og der gives et overblik over metodevarianter. Udarbejdet til planlæggere og projekterende samt den byggetekniske undervisning.

AB - Anvisningen er udarbejdet som grundlag for den byggetekniske undervisning og som støtte for praksis ved planlægning og styring af bygge- og anlægsarbejder. Netplanlægningens teori og den praktiske anvendelse af netplanlægningsmetoden gennemgås. Desuden omtales netplanlægning med edb, og der gives et overblik over metodevarianter. Udarbejdet til planlæggere og projekterende samt den byggetekniske undervisning.

KW - bygningsplanlægning

KW - projektstyring

KW - edb

KW - netplanlægning

KW - CPM-metoden

KW - PERT-metoden

KW - knudepunktsmetoden

KW - succesiv tidsplanlægning

KW - building planning

KW - project management

KW - data processing

M3 - Bog

SN - 87-563-0564-8

BT - Netplanlægning

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Hansen S. Netplanlægning: Systematik og overblik ved projektplanlægning. Hørsholm: SBI forlag, 1984. 72 s. (SBi-anvisning; Nr. 143).