Morten Falch, Anders Henten, Karsten Vandrup

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelCulture, Communicationand the Cutting Edge of Technology : Proceedings of the 18th Biennial Conference of the International Telecommunications Society
Udgivelses stedTokyo
ForlagWaseda University
Publikationsdato27 jun. 2010
StatusUdgivet - 27 jun. 2010
BegivenhedThe 18th Biennial Conference of the International Telecommunications Society - Tokyo, Japan
Varighed: 27 jun. 201030 jun. 2010

Konference

KonferenceThe 18th Biennial Conference of the International Telecommunications Society
LandJapan
ByTokyo
Periode27/06/201030/06/2010

Falch, M., Henten, A., & Vandrup, K. (2010). Next generation mobile data services – A comparison of Market models applied in Europe, North America, and Asia. I Culture, Communicationand the Cutting Edge of Technology: Proceedings of the 18th Biennial Conference of the International Telecommunications Society Tokyo: Waseda University.
Falch, Morten ; Henten, Anders ; Vandrup, Karsten. / Next generation mobile data services – A comparison of Market models applied in Europe, North America, and Asia. Culture, Communicationand the Cutting Edge of Technology: Proceedings of the 18th Biennial Conference of the International Telecommunications Society. Tokyo : Waseda University, 2010.
@inproceedings{2bbae0992f6548d99db81c032178c27c,
title = "Next generation mobile data services – A comparison of Market models applied in Europe, North America, and Asia",
author = "Morten Falch and Anders Henten and Karsten Vandrup",
year = "2010",
month = "6",
day = "27",
language = "English",
booktitle = "Culture, Communicationand the Cutting Edge of Technology",
publisher = "Waseda University",

Falch, M, Henten, A & Vandrup, K 2010, Next generation mobile data services – A comparison of Market models applied in Europe, North America, and Asia. i Culture, Communicationand the Cutting Edge of Technology: Proceedings of the 18th Biennial Conference of the International Telecommunications Society. Waseda University, Tokyo, The 18th Biennial Conference of the International Telecommunications Society, Tokyo, Japan, 27/06/2010.

Next generation mobile data services – A comparison of Market models applied in Europe, North America, and Asia. / Falch, Morten; Henten, Anders; Vandrup, Karsten.

TY - GEN

T1 - Next generation mobile data services – A comparison of Market models applied in Europe, North America, and Asia

AU - Falch, Morten

AU - Henten, Anders