Nintendo Wii hjælper patienter i Esbjerg: Gennem leg kan man glemme sine muskelsmerter og få øget livskvalitet, viser forstudierne i et forskningsprojekt i Esbjerg, der derfor søger flere forsøgspersoner.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

44 Downloads (Pure)

Abstrakt

En forsker med fokus på leg og interaktive teknologier og en speciallæge, der vil hjælpe smerteramte fibromyalgi-patienter til en bedre hverdag – det er det makkerpar, der i disse dage søger nye deltagere til et projekt med spændende perspektiver. Deres indledende undersøgelser med tre forsøgspersoner har givet dem en tro på, at leg og bevægelse gennem Nintendo Wii-spil giver meget fine resultater og bedre livskvalitet for patienter, som ellers lider af smerter og isolation på grund af sygdommen fibromyalgi.

Derfor vil Hans-Jacob Haga, der er speciallæge i reumatologi med egen klinik i Esbjerg og hans makker lektor Tony Brooks fra Aalborg Universitet Esbjerg, benytte sig af denne uges Health & Rehab-messe i Bella Center til at komme i kontakt med potentielle deltagere i næste del af projektet.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato3 maj 2010
StatusUdgivet - 3 maj 2010

Citationsformater