Noemi Katznelson: Vejen til motiverede elever

• pædagogik
  • læring
  • unge

Katznelson, N. (2019, aug 6). Noemi Katznelson: Vejen til motiverede elever. EMU Danmarks Læringsportal.
@misc{fcd77feeb71e4bbfa80c23cd62cad928,
title = "Noemi Katznelson: Vejen til motiverede elever",
abstract = "Meget i den danske uddannelsesverden handler om strukturer, organiseringer og rammer, og det med rette. Dog m{\aa} vi aldrig fortabe os og glemme fokus p{\aa} det p{\ae}dagogiske m{\o}de mellem elever og undervisere i hverdagen p{\aa} vores uddannelser.",
keywords = "Motivation, feedback, elever, skole, undervisning, p{\ae}dagogik, l{\ae}ring, unge",
author = "Noemi Katznelson",
year = "2019",
month = "8",
day = "6",
publisher = "EMU Danmarks L{\ae}ringsportal",
type = "Other",

Noemi Katznelson: Vejen til motiverede elever. / Katznelson, Noemi.

EMU Danmarks Læringsportal. 2019, Artikel på nettet.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationRådgivningpeer review

TY - ICOMM

T1 - Noemi Katznelson: Vejen til motiverede elever

AU - Katznelson, Noemi

PY - 2019/8/6

Y1 - 2019/8/6

N2 - Meget i den danske uddannelsesverden handler om strukturer, organiseringer og rammer, og det med rette. Dog må vi aldrig fortabe os og glemme fokus på det pædagogiske møde mellem elever og undervisere i hverdagen på vores uddannelser.

AB - Meget i den danske uddannelsesverden handler om strukturer, organiseringer og rammer, og det med rette. Dog må vi aldrig fortabe os og glemme fokus på det pædagogiske møde mellem elever og undervisere i hverdagen på vores uddannelser.

KW - Motivation

KW - feedback