T B Rasmussen, E S Kristensen, P Gandrup, Hans Jakob Ingerslev

• Gonadotropin-Releasing Hormone
  • Humans
  • Male

Rasmussen, T. B., Kristensen, E. S., Gandrup, P., & Ingerslev, H. J. (1991). Non-descensus testis behandlet med intranasalt appliceret luteiniserende hormon/frigørende (releasing) hormone (LH-RH). 153, 640-3.
Rasmussen, T B ; Kristensen, E S ; Gandrup, P ; Ingerslev, Hans Jakob. / Non-descensus testis behandlet med intranasalt appliceret luteiniserende hormon/frigørende (releasing) hormone (LH-RH). 1991 ; Bind 153. s. 640-3.
@article{7618462ae9f14d3997f3d57d7c18dacf,
title = "Non-descensus testis behandlet med intranasalt appliceret luteiniserende hormon/frig{\o}rende (releasing) hormone (LH-RH)",
keywords = "Administration, Intranasal, Child, Child, Preschool, Cryptorchidism, Double-Blind Method, Gonadotropin-Releasing Hormone, Humans, Male",
author = "Rasmussen, {T B} and Kristensen, {E S} and P Gandrup and Ingerslev, {Hans Jakob}",
year = "1991",
volume = "153",
pages = "640--3",
journal = "Ugeskrift for Laeger",
issn = "0041-5782",
publisher = "Almindelige Danske Laegeforening",

Rasmussen, TB, Kristensen, ES, Gandrup, P & Ingerslev, HJ 1991, 'Non-descensus testis behandlet med intranasalt appliceret luteiniserende hormon/frigørende (releasing) hormone (LH-RH)', bind 153, s. 640-3.

Non-descensus testis behandlet med intranasalt appliceret luteiniserende hormon/frigørende (releasing) hormone (LH-RH). / Rasmussen, T B; Kristensen, E S; Gandrup, P; Ingerslev, Hans Jakob.

Bind 153, 1991, s. 640-3.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Non-descensus testis behandlet med intranasalt appliceret luteiniserende hormon/frigørende (releasing) hormone (LH-RH)

AU - Rasmussen, T B