Notat om arbejdet med innovation i Randers Kommune

StatusUdgivet - dec. 2012

@techreport{68ece7a878a1462e845a6b11a7b5f318,
title = "Notat om arbejdet med innovation i Randers Kommune",
abstract = "Dette notat udg{\o}r en erfaringsopsamling fra innovationsdag i Randers Kommune, d. 13. november 2012. Notatet fremh{\ae}ver hovedpointerne fra interne og eksterneopl{\ae}gsholdere og udpeger en r{\ae}kke fokuspunkter/problemstillinger for arbejdet medinnovation i Randers Kommune. De syv identificerede hovedpunkter er; 1) udarbejdelse af de gode innovationssp{\o}rgsm{\aa}l, 2) dobbeltudfordringen med p{\aa} den ene side at sikre daglig drift og p{\aa} den anden side at arbejde innovativt, 3) top-down versus bottom-up processer, dvs. hvor meget skal innovationsprocesserne designes og styres? 4) den s{\ae}rlige kontekst for innovation i Randers Kommune, herunder hvordan politikerne inddrages i innovationsprocessen, 5) Hvor t{\ae}t skal {\o}konomi og innovationsdagsorden knyttes? 6) Hvordan er innovationsdagsordenen relateret til en overordnet strategi for Randers Kommune? og 7) selve organiseringen af innovationsprocessen. Notatet afsluttes med en r{\ae}kke bud p{\aa} potentielle samarbejdsprojekter mellem Randers Kommune og Aalborg Universitet. Noter fra innovationsdagen er placeret i et l{\ae}ngere bilag, der er t{\ae}nkt som id{\'e}katalog.",
author = "Hansen, {Morten Balle} and {Agger Nielsen}, Jeppe",
year = "2012",
month = "12",
pages = "1--20",
type = "WorkingPaper",

TY - UNPB

T1 - Notat om arbejdet med innovation i Randers Kommune

AU - Hansen, Morten Balle

AU - Agger Nielsen, Jeppe

PY - 2012/12

Y1 - 2012/12

N2 - Dette notat udgør en erfaringsopsamling fra innovationsdag i Randers Kommune, d. 13. november 2012. Notatet fremhæver hovedpointerne fra interne og eksterneoplægsholdere og udpeger en række fokuspunkter/problemstillinger for arbejdet medinnovation i Randers Kommune. De syv identificerede hovedpunkter er; 1) udarbejdelse af de gode innovationsspørgsmål, 2) dobbeltudfordringen med på den ene side at sikre daglig drift og på den anden side at arbejde innovativt, 3) top-down versus bottom-up processer, dvs. hvor meget skal innovationsprocesserne designes og styres? 4) den særlige kontekst for innovation i Randers Kommune, herunder hvordan politikerne inddrages i innovationsprocessen, 5) Hvor tæt skal økonomi og innovationsdagsorden knyttes? 6) Hvordan er innovationsdagsordenen relateret til en overordnet strategi for Randers Kommune? og 7) selve organiseringen af innovationsprocessen. Notatet afsluttes med en række bud på potentielle samarbejdsprojekter mellem Randers Kommune og Aalborg Universitet. Noter fra innovationsdagen er placeret i et længere bilag, der er tænkt som idékatalog.

AB - Dette notat udgør en erfaringsopsamling fra innovationsdag i Randers Kommune, d. 13. november 2012. Notatet fremhæver hovedpointerne fra interne og eksterneoplægsholdere og udpeger en række fokuspunkter/problemstillinger for arbejdet medinnovation i Randers Kommune. De syv identificerede hovedpunkter er; 1) udarbejdelse af de gode innovationsspørgsmål, 2) dobbeltudfordringen med på den ene side at sikre daglig drift og på den anden side at arbejde innovativt, 3) top-down versus bottom-up processer, dvs. hvor meget skal innovationsprocesserne designes og styres? 4) den særlige kontekst for innovation i Randers Kommune, herunder hvordan politikerne inddrages i innovationsprocessen, 5) Hvor tæt skal økonomi og innovationsdagsorden knyttes? 6) Hvordan er innovationsdagsordenen relateret til en overordnet strategi for Randers Kommune? og 7) selve organiseringen af innovationsprocessen. Notatet afsluttes med en række bud på potentielle samarbejdsprojekter mellem Randers Kommune og Aalborg Universitet. Noter fra innovationsdagen er placeret i et længere bilag, der er tænkt som idékatalog.

M3 - Working paper

SP - 1