NOTAT - Projekt Cykeljakken: to webbasserede spørgeskemaer

• Trafiksikkerhed
  • Cyklister
  • Gul cykeljakke

Lahrmann, H., & Madsen, J. C. O. (2014). NOTAT - Projekt Cykeljakken: to webbasserede spørgeskemaer. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Technical reports, Nr. 171
Lahrmann, Harry ; Madsen, Jens Christian Overgaard. / NOTAT - Projekt Cykeljakken : to webbasserede spørgeskemaer. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2014. 23 s. (DCE Technical reports; Nr. 171).
@book{7755e7b6521f4501a1944d84197bf64f,
title = "NOTAT - Projekt Cykeljakken: to webbasserede sp{\o}rgeskemaer",
abstract = "Dette notat er en del af afrapporteringen af Projekt Cykeljakken, hvor hypotesen var, at cyklisters sikkerhed kan forbedres ved at {\o}ge deres synlighed i trafikbilledet. I projektet unders{\o}gte vi denne hypotese ved at teste, om en cykeljakke med h{\o}j synlighed (farve og reflekser) {\o}ger cyklisters sikkerhed. Projektet blev gennemf{\o}rt som et randomiseret fors{\o}g, hvor vi gav en cykeljakke til 6.800 frivillige cyklister. Efter tilf{\ae}ldig udv{\ae}lgelse fik halvdelen – testgruppen – cykeljakken med det samme, og lovede at k{\o}re med jakken, hver gang de cyklede i det {\aa}r, projektet varede. Den anden halvdel udgjorde en s{\aa}kaldt kontrolgruppe, som f{\o}rst fik cykeljakken, da projektperioden var omme.Notat indeholder to sp{\o}rgeskemaer, et Uheldssp{\o}rgeskema og et Anvendelsessp{\o}rgeskema, som er blevet udsendt til Projekt Cykeljakkens deltagere.",
keywords = "Trafiksikkerhed, Cyklister, Gul cykeljakke",
author = "Harry Lahrmann and Madsen, {Jens Christian Overgaard}",
year = "2014",
series = "DCE Technical reports",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
number = "171",
address = "Danmark",

Lahrmann, H & Madsen, JCO 2014, NOTAT - Projekt Cykeljakken: to webbasserede spørgeskemaer. DCE Technical reports, nr. 171, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

NOTAT - Projekt Cykeljakken : to webbasserede spørgeskemaer. / Lahrmann, Harry; Madsen, Jens Christian Overgaard.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - NOTAT - Projekt Cykeljakken

T2 - to webbasserede spørgeskemaer

AU - Lahrmann, Harry

AU - Madsen, Jens Christian Overgaard

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Dette notat er en del af afrapporteringen af Projekt Cykeljakken, hvor hypotesen var, at cyklisters sikkerhed kan forbedres ved at øge deres synlighed i trafikbilledet. I projektet undersøgte vi denne hypotese ved at teste, om en cykeljakke med høj synlighed (farve og reflekser) øger cyklisters sikkerhed. Projektet blev gennemført som et randomiseret forsøg, hvor vi gav en cykeljakke til 6.800 frivillige cyklister. Efter tilfældig udvælgelse fik halvdelen – testgruppen – cykeljakken med det samme, og lovede at køre med jakken, hver gang de cyklede i det år, projektet varede. Den anden halvdel udgjorde en såkaldt kontrolgruppe, som først fik cykeljakken, da projektperioden var omme.Notat indeholder to spørgeskemaer, et Uheldsspørgeskema og et Anvendelsesspørgeskema, som er blevet udsendt til Projekt Cykeljakkens deltagere.

AB - Dette notat er en del af afrapporteringen af Projekt Cykeljakken, hvor hypotesen var, at cyklisters sikkerhed kan forbedres ved at øge deres synlighed i trafikbilledet. I projektet undersøgte vi denne hypotese ved at teste, om en cykeljakke med høj synlighed (farve og reflekser) øger cyklisters sikkerhed. Projektet blev gennemført som et randomiseret forsøg, hvor vi gav en cykeljakke til 6.800 frivillige cyklister. Efter tilfældig udvælgelse fik halvdelen – testgruppen – cykeljakken med det samme, og lovede at køre med jakken, hver gang de cyklede i det år, projektet varede. Den anden halvdel udgjorde en såkaldt kontrolgruppe, som først fik cykeljakken, da projektperioden var omme.Notat indeholder to spørgeskemaer, et Uheldsspørgeskema og et Anvendelsesspørgeskema, som er blevet udsendt til Projekt Cykeljakkens deltagere.

KW - Trafiksikkerhed

KW - Cyklister

KW - Gul cykeljakke

M3 - Rapport

T3 - DCE Technical reports

BT - NOTAT - Projekt Cykeljakken

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Lahrmann H, Madsen JCO. NOTAT - Projekt Cykeljakken: to webbasserede spørgeskemaer. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2014. 23 s. (DCE Technical reports; Nr. 171).