Notat vedr. beregning af foldekonstruktioner uden forgreninger

A. Albertsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

138 Downloads (Pure)

Udgivelses stedAalborg
    ForlagInstitut for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter
    StatusUdgivet - 1991
    NavnU /
    NummerU9105
    ISSN0902-8005

Bibliografisk note

PDF for print: 26 pp.

• Foldekonstruktioner
    • Pladedrager

Albertsen, A. (1991). Notat vedr. beregning af foldekonstruktioner uden forgreninger. Aalborg: Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter. U / , Nr. U9105
    Albertsen, A. / Notat vedr. beregning af foldekonstruktioner uden forgreninger. Aalborg : Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter, 1991. 16 s. (U / ; Nr. U9105).
    @book{a2e7e5b0a86911da8341000ea68e967b,
    title = "Notat vedr. beregning af foldekonstruktioner uden forgreninger",
    abstract = "Notatet omhandler cylindriske foldekonstruktioner opbygget af rektangul{\ae}re, plane skiver, hvis sammenst{\o}dende kanter er frembringere i en cylinderflade med en kn{\ae}kket ret linie som ledekurve, jfr. {"}Notat vedr. foldekonstruktioner{"} indeholdt i undervisningsnote U8808 {"}Konstruktionsl{\ae}re - sm{\aa}notater og eksempler{"}. Form{\aa}let med dette notat er at pr{\ae}sentere en simplificeret beregning baseret p{\aa} den samme strategi og de samme betegnelser, som i N.J. Gimsing's {"}Pladedragere{"} er benyttet for emnet kassedragere. Notatet er fremkommet som st{\o}tte til et aktuel t kursus {"} Konstruktionssystemer{"} , hvor emnet foldekonstruktioner behandles umiddelbart efter emnet kassedragere. Det er derfor n{\ae}rliggende at g{\o}re fremstillingen summarisk, hvad ang{\aa}r foruds{\ae}tninger og beregningsstrategi samt redeg{\o}relse for betegnelser og fortegnsregler m.m. Dette notat kan alts{\aa} i den foreliggende form ikke st{\aa} alene, men knytter sig i betydelig grad til {"} Pladedragere{"}.",
    keywords = "Foldekonstruktioner, Pladedrager",
    author = "A. Albertsen",
    note = "PDF for print: 26 pp.",
    year = "1991",
    series = "U /",
    publisher = "Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter",
    number = "U9105",

Albertsen, A 1991, Notat vedr. beregning af foldekonstruktioner uden forgreninger. U / , nr. U9105, Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter, Aalborg.

Notat vedr. beregning af foldekonstruktioner uden forgreninger. / Albertsen, A.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Notat vedr. beregning af foldekonstruktioner uden forgreninger

AU - Albertsen, A.

N1 - PDF for print: 26 pp.

PY - 1991

Y1 - 1991

N2 - Notatet omhandler cylindriske foldekonstruktioner opbygget af rektangulære, plane skiver, hvis sammenstødende kanter er frembringere i en cylinderflade med en knækket ret linie som ledekurve, jfr. "Notat vedr. foldekonstruktioner" indeholdt i undervisningsnote U8808 "Konstruktionslære - smånotater og eksempler". Formålet med dette notat er at præsentere en simplificeret beregning baseret på den samme strategi og de samme betegnelser, som i N.J. Gimsing's "Pladedragere" er benyttet for emnet kassedragere. Notatet er fremkommet som støtte til et aktuel t kursus " Konstruktionssystemer" , hvor emnet foldekonstruktioner behandles umiddelbart efter emnet kassedragere. Det er derfor nærliggende at gøre fremstillingen summarisk, hvad angår forudsætninger og beregningsstrategi samt redegørelse for betegnelser og fortegnsregler m.m. Dette notat kan altså i den foreliggende form ikke stå alene, men knytter sig i betydelig grad til " Pladedragere".

AB - Notatet omhandler cylindriske foldekonstruktioner opbygget af rektangulære, plane skiver, hvis sammenstødende kanter er frembringere i en cylinderflade med en knækket ret linie som ledekurve, jfr. "Notat vedr. foldekonstruktioner" indeholdt i undervisningsnote U8808 "Konstruktionslære - smånotater og eksempler". Formålet med dette notat er at præsentere en simplificeret beregning baseret på den samme strategi og de samme betegnelser, som i N.J. Gimsing's "Pladedragere" er benyttet for emnet kassedragere. Notatet er fremkommet som støtte til et aktuel t kursus " Konstruktionssystemer" , hvor emnet foldekonstruktioner behandles umiddelbart efter emnet kassedragere. Det er derfor nærliggende at gøre fremstillingen summarisk, hvad angår forudsætninger og beregningsstrategi samt redegørelse for betegnelser og fortegnsregler m.m. Dette notat kan altså i den foreliggende form ikke stå alene, men knytter sig i betydelig grad til " Pladedragere".

KW - Foldekonstruktioner

KW - Pladedrager

M3 - Rapport

T3 - U /

BT - Notat vedr. beregning af foldekonstruktioner uden forgreninger

PB - Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter

CY - Aalborg

Albertsen A. Notat vedr. beregning af foldekonstruktioner uden forgreninger. Aalborg: Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter, 1991. 16 s. (U / ; Nr. U9105).