Notes on Materialism and Boredom

168 Downloads (Pure)
    OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedAalborg
    UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
    StatusUdgivet - 1984

Sørensen, G. (1984). Notes on Materialism and Boredom: Western Development Ideals. Aalborg: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
    Sørensen, Georg. / Notes on Materialism and Boredom : Western Development Ideals. Aalborg : Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 1984.
    @techreport{a3d1feb009a011df9142000ea68e967b,
    title = "Notes on Materialism and Boredom: Western Development Ideals",
    author = "Georg S{\o}rensen",
    year = "1984",
    language = "English",
    publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Sørensen, G 1984 'Notes on Materialism and Boredom: Western Development Ideals' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, Aalborg.

Notes on Materialism and Boredom : Western Development Ideals. / Sørensen, Georg.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Notes on Materialism and Boredom

T2 - Western Development Ideals

AU - Sørensen, Georg

PY - 1984

Y1 - 1984

M3 - Working paper

BT - Notes on Materialism and Boredom

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Sørensen G. Notes on Materialism and Boredom: Western Development Ideals. Aalborg: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 1984.