Numerical Simulation Of Failure In Composite Structures With Cohesive Elements

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
    TitelProceedings of the 20th Nordic Seminar on Computational Mechanics (NSCM 20)
    RedaktørerR. Larsson, K. Runesson
    ForlagChalmers tekniska högskola
    Publikationsdato2007
    StatusUdgivet - 2007
    Begivenhed20th Nordic Seminar on Computational Mechanics - Göteborg, Sverige
    Varighed: 23 nov. 200724 nov. 2007
    Konferencens nummer: 20

Konference

Konference20th Nordic Seminar on Computational Mechanics
    Nummer20
    LandSverige
    ByGöteborg
    Periode23/11/200724/11/2007
    NavnProceedings of the Nordic Seminar on Computational Mechanics, (NSCM)
    ISSN1652-8549

Lund, B., Damkilde, L., & A. Kristensen, A. S. (2007). Numerical Simulation Of Failure In Composite Structures With Cohesive Elements. I R. Larsson, & K. Runesson (red.), Proceedings of the 20th Nordic Seminar on Computational Mechanics (NSCM 20) Chalmers tekniska högskola. Proceedings of the Nordic Seminar on Computational Mechanics, (NSCM)
    Lund, Brian ; Damkilde, Lars ; A. Kristensen, Anders Schmidt. / Numerical Simulation Of Failure In Composite Structures With Cohesive Elements. Proceedings of the 20th Nordic Seminar on Computational Mechanics (NSCM 20). red. / R. Larsson ; K. Runesson. Chalmers tekniska högskola, 2007. (Proceedings of the Nordic Seminar on Computational Mechanics, (NSCM)).
    @inproceedings{31c02e30c50c11dc8dd8000ea68e967b,
    title = "Numerical Simulation Of Failure In Composite Structures With Cohesive Elements",
    author = "Brian Lund and Lars Damkilde and {A. Kristensen}, {Anders Schmidt}",
    year = "2007",
    language = "English",
    series = "Proceedings of the Nordic Seminar on Computational Mechanics, (NSCM)",
    editor = "R. Larsson and K. Runesson",
    booktitle = "Proceedings of the 20th Nordic Seminar on Computational Mechanics (NSCM 20)",
    publisher = "Chalmers tekniska h{\"o}gskola",

Lund, B, Damkilde, L & A. Kristensen, AS 2007, Numerical Simulation Of Failure In Composite Structures With Cohesive Elements. i R Larsson & K Runesson (red), Proceedings of the 20th Nordic Seminar on Computational Mechanics (NSCM 20). Chalmers tekniska högskola, Proceedings of the Nordic Seminar on Computational Mechanics, (NSCM), 20th Nordic Seminar on Computational Mechanics, Göteborg, Sverige, 23/11/2007.

Numerical Simulation Of Failure In Composite Structures With Cohesive Elements. / Lund, Brian; Damkilde, Lars; A. Kristensen, Anders Schmidt.

Proceedings of the 20th Nordic Seminar on Computational Mechanics (NSCM 20). red. / R. Larsson; K. Runesson. Chalmers tekniska högskola, 2007. (Proceedings of the Nordic Seminar on Computational Mechanics, (NSCM)).

TY - GEN

T1 - Numerical Simulation Of Failure In Composite Structures With Cohesive Elements

AU - Lund, Brian

AU - Damkilde, Lars

AU - A. Kristensen, Anders Schmidt

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Article in proceeding

T3 - Proceedings of the Nordic Seminar on Computational Mechanics, (NSCM)

BT - Proceedings of the 20th Nordic Seminar on Computational Mechanics (NSCM 20)

A2 - Larsson, R.

A2 - Runesson, K.

PB - Chalmers tekniska högskola

Lund B, Damkilde L, A. Kristensen AS. Numerical Simulation Of Failure In Composite Structures With Cohesive Elements. I Larsson R, Runesson K, red., Proceedings of the 20th Nordic Seminar on Computational Mechanics (NSCM 20). Chalmers tekniska högskola. 2007. (Proceedings of the Nordic Seminar on Computational Mechanics, (NSCM)).