Ny digtsamling er sørgmunter, sammensat og anbefalelsesværdig

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AnmeldelseFormidling

Resumé

Per Aage Brandts poesi er en krydsfeltets poesi, der samler forskellige stilarter, stemninger og emner. Her blandes det lyriske med det prosaiskhverdagslige, det alvorlige med det pjankede og de sprogilosoiske releksioner med de mere umiddelbare følelsesudtryk, ligesom digtene i det ene øjeblik kan omhandle eksistentielle problemstillinger, i det næste storpolitiske anliggender. Det gælder i den grad også den nyeste digtsamling ”Sørgelige sekstetter”, som snarere end sørgelige er sørgmuntre.
OriginalsprogDansk
TidsskriftKristeligt Dagblad
Sider (fra-til)8
ISSN0904-6054
StatusUdgivet - 6 feb. 2017

Emneord

  • Dansk litteratur
  • Per Aage Brandt

Citer dette

@article{4163dae229904cfb92d5bfeded92c04b,
title = "Ny digtsamling er s{\o}rgmunter, sammensat og anbefalelsesv{\ae}rdig",
abstract = "Per Aage Brandts poesi er en krydsfeltets poesi, der samler forskellige stilarter, stemninger og emner. Her blandes det lyriske med det prosaiskhverdagslige, det alvorlige med det pjankede og de sprogilosoiske releksioner med de mere umiddelbare f{\o}lelsesudtryk, ligesom digtene i det ene {\o}jeblik kan omhandle eksistentielle problemstillinger, i det n{\ae}ste storpolitiske anliggender. Det g{\ae}lder i den grad ogs{\aa} den nyeste digtsamling ”S{\o}rgelige sekstetter”, som snarere end s{\o}rgelige er s{\o}rgmuntre.",
keywords = "Dansk litteratur, Per Aage Brandt",
author = "Martin Gregersen",
year = "2017",
month = "2",
day = "6",
language = "Dansk",
pages = "8",
journal = "Kristeligt Dagblad",
issn = "0904-6054",
publisher = "Kristeligt Dagblad A/S",

}

Ny digtsamling er sørgmunter, sammensat og anbefalelsesværdig. / Gregersen, Martin.

I: Kristeligt Dagblad, 06.02.2017, s. 8.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AnmeldelseFormidling

TY - INPR

T1 - Ny digtsamling er sørgmunter, sammensat og anbefalelsesværdig

AU - Gregersen, Martin

PY - 2017/2/6

Y1 - 2017/2/6

N2 - Per Aage Brandts poesi er en krydsfeltets poesi, der samler forskellige stilarter, stemninger og emner. Her blandes det lyriske med det prosaiskhverdagslige, det alvorlige med det pjankede og de sprogilosoiske releksioner med de mere umiddelbare følelsesudtryk, ligesom digtene i det ene øjeblik kan omhandle eksistentielle problemstillinger, i det næste storpolitiske anliggender. Det gælder i den grad også den nyeste digtsamling ”Sørgelige sekstetter”, som snarere end sørgelige er sørgmuntre.

AB - Per Aage Brandts poesi er en krydsfeltets poesi, der samler forskellige stilarter, stemninger og emner. Her blandes det lyriske med det prosaiskhverdagslige, det alvorlige med det pjankede og de sprogilosoiske releksioner med de mere umiddelbare følelsesudtryk, ligesom digtene i det ene øjeblik kan omhandle eksistentielle problemstillinger, i det næste storpolitiske anliggender. Det gælder i den grad også den nyeste digtsamling ”Sørgelige sekstetter”, som snarere end sørgelige er sørgmuntre.

KW - Dansk litteratur

KW - Per Aage Brandt

M3 - Bidrag til avis - Anmeldelse

SP - 8

JO - Kristeligt Dagblad

JF - Kristeligt Dagblad

SN - 0904-6054

ER -