Ny forskningsportal i AAU-design

Maria Abildgaard Haladyn, Nils Thidemann, Poul Meier Melchiorsen, Maj-Britt Rosenkilde, Anne Lyhne Høj, Anne Marya Greve

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Publikationsdato5 maj 2015
StatusUdgivet - 5 maj 2015

@misc{3983fc05efe5462390c1eec8552942f7,
title = "Ny forskningsportal i AAU-design",
abstract = "VBN-REDAKTIONEN: VBN, AAU’s forskningsportal, vil den 7. maj v{\ae}re omlagt til et nyt og forbedret design. Den opdaterede version af forskningsportalen vil indeholde et designl{\o}ft til AAU’s designlinje samt en r{\ae}kke nye features, der bidrager til en forbedret forskningsformidling af universitets forskere og forskningsproduktion.",
author = "Haladyn, {Maria Abildgaard} and Nils Thidemann and Melchiorsen, {Poul Meier} and Maj-Britt Rosenkilde and H{\o}j, {Anne Lyhne} and Greve, {Anne Marya}",
year = "2015",
month = "5",
day = "5",
type = "Other",

Ny forskningsportal i AAU-design. / Haladyn, Maria Abildgaard; Thidemann, Nils; Melchiorsen, Poul Meier; Rosenkilde, Maj-Britt; Høj, Anne Lyhne; Greve, Anne Marya.

2015, Nyhed.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Ny forskningsportal i AAU-design

AU - Haladyn, Maria Abildgaard

AU - Thidemann, Nils

AU - Melchiorsen, Poul Meier

AU - Rosenkilde, Maj-Britt

AU - Høj, Anne Lyhne

AU - Greve, Anne Marya

PY - 2015/5/5

Y1 - 2015/5/5

N2 - VBN-REDAKTIONEN: VBN, AAU’s forskningsportal, vil den 7. maj være omlagt til et nyt og forbedret design. Den opdaterede version af forskningsportalen vil indeholde et designløft til AAU’s designlinje samt en række nye features, der bidrager til en forbedret forskningsformidling af universitets forskere og forskningsproduktion.

AB - VBN-REDAKTIONEN: VBN, AAU’s forskningsportal, vil den 7. maj være omlagt til et nyt og forbedret design. Den opdaterede version af forskningsportalen vil indeholde et designløft til AAU’s designlinje samt en række nye features, der bidrager til en forbedret forskningsformidling af universitets forskere og forskningsproduktion.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation