Nye økonomistyringsudfordringer

Poul Israelsen, Poul Erik Sørensen

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  Resumé

  Artiklen formidler et billede af status for det interne regnskabsvæsen i USA, Tyskland og Danmark. Ændringsbehovene identificeres, og fokus sættes her på den større, teknologisk avancerede og komplekse virksomheds problemstillinger. Artiklen peger på fem områder, hvor ændringer trænger sig på og er på vej, og som samtidig er kendetegnet ved, at der er en begyndende konvergens i den amerikanske og tyske opfattelse af, hvilke metoder der skal tages i anvendelse. Anden del af artiklen koncentrerer sig om ét af de fem områder: Differentieret produktkalkulation, Activity Based Costing.
  OriginalsprogDansk
  TitelFSR's årsskrift 1991 : Revision - Erhvervsøkonomi
  RedaktørerOle Øhlenschlæger Madsen, Andreas Nicolaisen
  Antal sider56
  ForlagFSRs Forlag
  Publikationsdato1991
  Sider69-124
  ISBN (Trykt)87-7747-023-0
  StatusUdgivet - 1991

  Citer dette

  Israelsen, P., & Sørensen, P. E. (1991). Nye økonomistyringsudfordringer. I O. Øhlenschlæger Madsen, & A. Nicolaisen (red.), FSR's årsskrift 1991: Revision - Erhvervsøkonomi (s. 69-124). FSRs Forlag.
  Israelsen, Poul ; Sørensen, Poul Erik. / Nye økonomistyringsudfordringer. FSR's årsskrift 1991: Revision - Erhvervsøkonomi. red. / Ole Øhlenschlæger Madsen ; Andreas Nicolaisen. FSRs Forlag, 1991. s. 69-124
  @inbook{d27b9ca5c424476c8532500c76ad8f83,
  title = "Nye {\o}konomistyringsudfordringer",
  abstract = "Artiklen formidler et billede af status for det interne regnskabsv{\ae}sen i USA, Tyskland og Danmark. {\AE}ndringsbehovene identificeres, og fokus s{\ae}ttes her p{\aa} den st{\o}rre, teknologisk avancerede og komplekse virksomheds problemstillinger. Artiklen peger p{\aa} fem omr{\aa}der, hvor {\ae}ndringer tr{\ae}nger sig p{\aa} og er p{\aa} vej, og som samtidig er kendetegnet ved, at der er en begyndende konvergens i den amerikanske og tyske opfattelse af, hvilke metoder der skal tages i anvendelse. Anden del af artiklen koncentrerer sig om {\'e}t af de fem omr{\aa}der: Differentieret produktkalkulation, Activity Based Costing.",
  author = "Poul Israelsen and S{\o}rensen, {Poul Erik}",
  year = "1991",
  language = "Dansk",
  isbn = "87-7747-023-0",
  pages = "69--124",
  editor = "{{\O}hlenschl{\ae}ger Madsen}, Ole and Andreas Nicolaisen",
  booktitle = "FSR's {\aa}rsskrift 1991",
  publisher = "FSRs Forlag",

  }

  Israelsen, P & Sørensen, PE 1991, Nye økonomistyringsudfordringer. i O Øhlenschlæger Madsen & A Nicolaisen (red), FSR's årsskrift 1991: Revision - Erhvervsøkonomi. FSRs Forlag, s. 69-124.

  Nye økonomistyringsudfordringer. / Israelsen, Poul; Sørensen, Poul Erik.

  FSR's årsskrift 1991: Revision - Erhvervsøkonomi. red. / Ole Øhlenschlæger Madsen; Andreas Nicolaisen. FSRs Forlag, 1991. s. 69-124.

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  TY - CHAP

  T1 - Nye økonomistyringsudfordringer

  AU - Israelsen, Poul

  AU - Sørensen, Poul Erik

  PY - 1991

  Y1 - 1991

  N2 - Artiklen formidler et billede af status for det interne regnskabsvæsen i USA, Tyskland og Danmark. Ændringsbehovene identificeres, og fokus sættes her på den større, teknologisk avancerede og komplekse virksomheds problemstillinger. Artiklen peger på fem områder, hvor ændringer trænger sig på og er på vej, og som samtidig er kendetegnet ved, at der er en begyndende konvergens i den amerikanske og tyske opfattelse af, hvilke metoder der skal tages i anvendelse. Anden del af artiklen koncentrerer sig om ét af de fem områder: Differentieret produktkalkulation, Activity Based Costing.

  AB - Artiklen formidler et billede af status for det interne regnskabsvæsen i USA, Tyskland og Danmark. Ændringsbehovene identificeres, og fokus sættes her på den større, teknologisk avancerede og komplekse virksomheds problemstillinger. Artiklen peger på fem områder, hvor ændringer trænger sig på og er på vej, og som samtidig er kendetegnet ved, at der er en begyndende konvergens i den amerikanske og tyske opfattelse af, hvilke metoder der skal tages i anvendelse. Anden del af artiklen koncentrerer sig om ét af de fem områder: Differentieret produktkalkulation, Activity Based Costing.

  M3 - Bidrag til bog/antologi

  SN - 87-7747-023-0

  SP - 69

  EP - 124

  BT - FSR's årsskrift 1991

  A2 - Øhlenschlæger Madsen, Ole

  A2 - Nicolaisen, Andreas

  PB - FSRs Forlag

  ER -

  Israelsen P, Sørensen PE. Nye økonomistyringsudfordringer. I Øhlenschlæger Madsen O, Nicolaisen A, red., FSR's årsskrift 1991: Revision - Erhvervsøkonomi. FSRs Forlag. 1991. s. 69-124