Nyere danske undersøgelser af arbejdsliv og politik: -en litteraturgennemgang

Morten Lassen Henning Jørgensen Jens Llind Morten Madsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

TitelNyere danske undersøgelser af arbejdsliv og politik
Udgivelses stedAalborg
ForlagCARMA- Center for Arbejdsmarkedsforskning, Aalborg Universitet
Publikationsdato1992
StatusUdgivet - 1992

Morten Lassen Henning Jørgensen Jens Llind Morten Madsen (1992). Nyere danske undersøgelser af arbejdsliv og politik: -en litteraturgennemgang. I Nyere danske undersøgelser af arbejdsliv og politik Aalborg: CARMA- Center for Arbejdsmarkedsforskning, Aalborg Universitet.
Morten Lassen Henning Jørgensen Jens Llind Morten Madsen. / Nyere danske undersøgelser af arbejdsliv og politik : -en litteraturgennemgang. Nyere danske undersøgelser af arbejdsliv og politik. Aalborg : CARMA- Center for Arbejdsmarkedsforskning, Aalborg Universitet, 1992.
@inbook{611d1c0a687549f880352d6635b304ca,
title = "Nyere danske unders{\o}gelser af arbejdsliv og politik: -en litteraturgennemgang",
author = "Lassen, {Morten Staun} and {Morten Lassen Henning J{\o}rgensen Jens Llind Morten Madsen}",
year = "1992",
booktitle = "Nyere danske unders{\o}gelser af arbejdsliv og politik",
publisher = "CARMA- Center for Arbejdsmarkedsforskning, Aalborg Universitet",
address = "Danmark",

Morten Lassen Henning Jørgensen Jens Llind Morten Madsen 1992, Nyere danske undersøgelser af arbejdsliv og politik: -en litteraturgennemgang. i Nyere danske undersøgelser af arbejdsliv og politik. CARMA- Center for Arbejdsmarkedsforskning, Aalborg Universitet, Aalborg.

Nyere danske undersøgelser af arbejdsliv og politik : -en litteraturgennemgang. / Morten Lassen Henning Jørgensen Jens Llind Morten Madsen.

TY - GEN

T1 - Nyere danske undersøgelser af arbejdsliv og politik

T2 - -en litteraturgennemgang

AU - Lassen, Morten Staun