OCD

fanget i et usynligt bur

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Resumé

Det er svært at leve med tvangstanker og tvangshandlinger. De ramte selv kan have vanskeligt ved at forstå lidelsen, og den misforstås ofte både af pårørende og fagfolk.

Bogen er skrevet med henblik på at skabe en bedre forståelse af OCD (obsessive-compulsive disorder eller på dansk tvangstanker og -handlinger). Den er således både relevant for dem, der er i berøring med sygdommen, og dem, der har en faglig interesse i emnet.

Bogen indeholder en række personlige beretninger fra voksne, der lider af OCD, og hver fortælling efterfølges af en psykologfaglig uddybning.

Bogen beskæftiger sig ikke blot med klinisk psykologi, men inddrager også temaer som f.eks. vilje og stress.
OriginalsprogDansk
ForlagFrydenlund Academic
Vol/bind1
Udgave1
Antal sider149
ISBN (Trykt)978-87-7118-139-5
StatusUdgivet - 2013

Citer dette

Thomsen, A. S. (2013). OCD: fanget i et usynligt bur. (1 udg.) Frydenlund Academic.
Thomsen, Ane Søndergaard. / OCD : fanget i et usynligt bur. 1 udg. Frydenlund Academic, 2013. 149 s.
@book{0b17078e1f7841259b2466673d64e4db,
title = "OCD: fanget i et usynligt bur",
abstract = "Det er sv{\ae}rt at leve med tvangstanker og tvangshandlinger. De ramte selv kan have vanskeligt ved at forst{\aa} lidelsen, og den misforst{\aa}s ofte b{\aa}de af p{\aa}r{\o}rende og fagfolk.Bogen er skrevet med henblik p{\aa} at skabe en bedre forst{\aa}else af OCD (obsessive-compulsive disorder eller p{\aa} dansk tvangstanker og -handlinger). Den er s{\aa}ledes b{\aa}de relevant for dem, der er i ber{\o}ring med sygdommen, og dem, der har en faglig interesse i emnet.Bogen indeholder en r{\ae}kke personlige beretninger fra voksne, der lider af OCD, og hver fort{\ae}lling efterf{\o}lges af en psykologfaglig uddybning.Bogen besk{\ae}ftiger sig ikke blot med klinisk psykologi, men inddrager ogs{\aa} temaer som f.eks. vilje og stress.",
author = "Thomsen, {Ane S{\o}ndergaard}",
year = "2013",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7118-139-5",
volume = "1",
publisher = "Frydenlund Academic",
edition = "1",

}

Thomsen, AS 2013, OCD: fanget i et usynligt bur. bind 1, 1 udg, Frydenlund Academic.

OCD : fanget i et usynligt bur. / Thomsen, Ane Søndergaard.

1 udg. Frydenlund Academic, 2013. 149 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - OCD

T2 - fanget i et usynligt bur

AU - Thomsen, Ane Søndergaard

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Det er svært at leve med tvangstanker og tvangshandlinger. De ramte selv kan have vanskeligt ved at forstå lidelsen, og den misforstås ofte både af pårørende og fagfolk.Bogen er skrevet med henblik på at skabe en bedre forståelse af OCD (obsessive-compulsive disorder eller på dansk tvangstanker og -handlinger). Den er således både relevant for dem, der er i berøring med sygdommen, og dem, der har en faglig interesse i emnet.Bogen indeholder en række personlige beretninger fra voksne, der lider af OCD, og hver fortælling efterfølges af en psykologfaglig uddybning.Bogen beskæftiger sig ikke blot med klinisk psykologi, men inddrager også temaer som f.eks. vilje og stress.

AB - Det er svært at leve med tvangstanker og tvangshandlinger. De ramte selv kan have vanskeligt ved at forstå lidelsen, og den misforstås ofte både af pårørende og fagfolk.Bogen er skrevet med henblik på at skabe en bedre forståelse af OCD (obsessive-compulsive disorder eller på dansk tvangstanker og -handlinger). Den er således både relevant for dem, der er i berøring med sygdommen, og dem, der har en faglig interesse i emnet.Bogen indeholder en række personlige beretninger fra voksne, der lider af OCD, og hver fortælling efterfølges af en psykologfaglig uddybning.Bogen beskæftiger sig ikke blot med klinisk psykologi, men inddrager også temaer som f.eks. vilje og stress.

M3 - Bog

SN - 978-87-7118-139-5

VL - 1

BT - OCD

PB - Frydenlund Academic

ER -

Thomsen AS. OCD: fanget i et usynligt bur. 1 udg. Frydenlund Academic, 2013. 149 s.