Offshoring and CSR Practices in the Context of Global Production

ForlagAalborg Universitetsforlag
ISBN (Elektronisk)978-87-7210-056-2
StatusUdgivet - 2017
NavnPh.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
ISSN2446-1636

Bibliografisk note

PhD supervisor:
Associate Professor Sami Farooq, Aalborg University, Denmark

PhD co-supervisor:
Professor Harry Boer, Aalborg University, Denmark

Haleem, F. (2017). Offshoring and CSR Practices in the Context of Global Production. Aalborg Universitetsforlag. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
Haleem, Fazli. / Offshoring and CSR Practices in the Context of Global Production. Aalborg Universitetsforlag, 2017. 185 s. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).
@phdthesis{19f75910f86045df9c54430bcaaf5de8,
title = "Offshoring and CSR Practices in the Context of Global Production",
author = "Fazli Haleem",
note = "PhD supervisor: Associate Professor Sami Farooq, Aalborg University, Denmark PhD co-supervisor: Professor Harry Boer, Aalborg University, Denmark",
year = "2017",
language = "English",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Haleem, F 2017, Offshoring and CSR Practices in the Context of Global Production. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet, Aalborg Universitetsforlag.

Offshoring and CSR Practices in the Context of Global Production. / Haleem, Fazli.

Aalborg Universitetsforlag, 2017. 185 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Offshoring and CSR Practices in the Context of Global Production

AU - Haleem, Fazli

N1 - PhD supervisor: Associate Professor Sami Farooq, Aalborg University, Denmark PhD co-supervisor: Professor Harry Boer, Aalborg University, Denmark

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.D. thesis

BT - Offshoring and CSR Practices in the Context of Global Production

PB - Aalborg Universitetsforlag

Haleem F. Offshoring and CSR Practices in the Context of Global Production. Aalborg Universitetsforlag, 2017. 185 s. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).