Resumé

Omlægningerne af infrastrukturen er lige så enorme som ambitionerne for områdets fremtid. Ta’ med til Gellerupparken, hvor en hær af entreprenørmaskiner skal bane vejen for en anderledes bydel. Hør om bestræbelser på at gøre op med bebyggelsernes isolation og flette bebyggelser som Gellerupparken sammen med den øvrige by.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2017
StatusUdgivet - 2017

Citer dette

@misc{e757decab33b4bc998926a518e1b18da,
title = "Oml{\ae}gning af infrastruktur",
abstract = "Oml{\ae}gningerne af infrastrukturen er lige s{\aa} enorme som ambitionerne for omr{\aa}dets fremtid. Ta’ med til Gellerupparken, hvor en h{\ae}r af entrepren{\o}rmaskiner skal bane vejen for en anderledes bydel. H{\o}r om bestr{\ae}belser p{\aa} at g{\o}re op med bebyggelsernes isolation og flette bebyggelser som Gellerupparken sammen med den {\o}vrige by.",
author = "Claus Bech-Danielsen",
year = "2017",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Omlægning af infrastruktur. / Bech-Danielsen, Claus.

2017, Netfilm.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Omlægning af infrastruktur

AU - Bech-Danielsen, Claus

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Omlægningerne af infrastrukturen er lige så enorme som ambitionerne for områdets fremtid. Ta’ med til Gellerupparken, hvor en hær af entreprenørmaskiner skal bane vejen for en anderledes bydel. Hør om bestræbelser på at gøre op med bebyggelsernes isolation og flette bebyggelser som Gellerupparken sammen med den øvrige by.

AB - Omlægningerne af infrastrukturen er lige så enorme som ambitionerne for områdets fremtid. Ta’ med til Gellerupparken, hvor en hær af entreprenørmaskiner skal bane vejen for en anderledes bydel. Hør om bestræbelser på at gøre op med bebyggelsernes isolation og flette bebyggelser som Gellerupparken sammen med den øvrige by.

UR - https://lbf50.dk/projekter/infrastruktur-i-gellerup/

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -