Oplæg til Nykredit Center for Databaseforskning

Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusUdgivet - 1998
NavnIR : Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi, Aalborg Universitet
NummerIR98-5001

Jensen, C. S., Mark, L., & Mathiassen, L. (1998). Oplæg til Nykredit Center for Databaseforskning. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. IR : Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi, Aalborg Universitet, Nr. IR98-5001
Jensen, C. S. ; Mark, L. ; Mathiassen, Lars. / Oplæg til Nykredit Center for Databaseforskning. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1998. (IR : Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi, Aalborg Universitet; Nr. IR98-5001).
@book{66368780003411dab4d5000ea68e967b,
title = "Opl{\ae}g til Nykredit Center for Databaseforskning",
author = "Jensen, {C. S.} and L. Mark and Lars Mathiassen",
year = "1998",
series = "IR : Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi, Aalborg Universitet",
number = "IR98-5001",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Jensen, CS, Mark, L & Mathiassen, L 1998, Oplæg til Nykredit Center for Databaseforskning. IR : Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi, Aalborg Universitet, nr. IR98-5001, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Oplæg til Nykredit Center for Databaseforskning. / Jensen, C. S.; Mark, L.; Mathiassen, Lars.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Oplæg til Nykredit Center for Databaseforskning

AU - Jensen, C. S.

AU - Mark, L.

AU - Mathiassen, Lars

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Bog

T3 - IR : Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi, Aalborg Universitet

BT - Oplæg til Nykredit Center for Databaseforskning

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Jensen CS, Mark L, Mathiassen L. Oplæg til Nykredit Center for Databaseforskning. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1998. (IR : Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi, Aalborg Universitet; Nr. IR98-5001).