Resumé

Oplevelser er ikke et behov, som eksterne parter kan dække hos individet, og glæden ved at opleve noget findes på samtlige økonomiske udviklingsstadier. For oplevelser opstår i individets egen psykiske husholdning, mens det interagerer med genstande og andre individer.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2011
StatusUdgivet - 2011

Citer dette

@misc{c7dee6ece234450e9aebde2bbcb8ef51,
title = "Oplevelser er brugerdrevne",
abstract = "Oplevelser er ikke et behov, som eksterne parter kan d{\ae}kke hos individet, og gl{\ae}den ved at opleve noget findes p{\aa} samtlige {\o}konomiske udviklingsstadier. For oplevelser opst{\aa}r i individets egen psykiske husholdning, mens det interagerer med genstande og andre individer.",
author = "Christian Jantzen and Rasmussen, {Tove Arendt}",
year = "2011",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Oplevelser er brugerdrevne. / Jantzen, Christian; Rasmussen, Tove Arendt.

2011, .

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Oplevelser er brugerdrevne

AU - Jantzen, Christian

AU - Rasmussen, Tove Arendt

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Oplevelser er ikke et behov, som eksterne parter kan dække hos individet, og glæden ved at opleve noget findes på samtlige økonomiske udviklingsstadier. For oplevelser opstår i individets egen psykiske husholdning, mens det interagerer med genstande og andre individer.

AB - Oplevelser er ikke et behov, som eksterne parter kan dække hos individet, og glæden ved at opleve noget findes på samtlige økonomiske udviklingsstadier. For oplevelser opstår i individets egen psykiske husholdning, mens det interagerer med genstande og andre individer.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -