14 Downloads (Pure)

TidsskriftSelected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University
Vol/bind2017
ISSN1903-1092
StatusUdgivet - 2017
BegivenhedTrafikdage 2017 - Aalborg, Danmark
Varighed: 28 aug. 201729 aug. 2017

Konference

KonferenceTrafikdage 2017
LandDanmark
ByAalborg
Periode28/08/201729/08/2017

• Signalstyring
  • Aalborg

@inproceedings{7654310d0c81498fbc8e42686f56ac7a,
title = "Optimering af signalstyring i realtid: Intelligent styring af signalregulerede kryds ved anvendelse af maskinl{\ae}ring og objektdetektering",
abstract = "Artiklen pr{\ae}senterer nye principper for styring af signalregulerede kryds. Ved anvendelse af maskinl{\ae}ring og objektdetektering som erstatning for punktdetektering og samordning er udviklet en kontroller til signal-regulerede kryds, der ved mikrosimulering i VISSIM viser mellem 30{\%} og 50{\%}’s reduktion i middelforsinkelser, k{\o}l{\ae}ngder og antal stop i 4 samordnede kryds p{\aa} Hobrovej i Aalborg. Br{\ae}ndstofforbruget og samlet rejsetid p{\aa} den samordnede str{\ae}kning er i simuleringsstudiet reduceret med omkring 20{\%}.",
keywords = "Signalstyring, Aalborg",
author = "Hansen, {Mikkel F{\ae}rgemand} and Eriksen, {Andreas Berre} and Taankvist, {Jakob Haahr} and Larsen, {Kim Guldstrand} and Harry Lahrmann",
year = "2017",
volume = "2017",
journal = "Selected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University",
issn = "1903-1092",
publisher = "Aalborg Universitet. Trafikforskningsgruppen",

TY - GEN

T1 - Optimering af signalstyring i realtid

T2 - Intelligent styring af signalregulerede kryds ved anvendelse af maskinlæring og objektdetektering

AU - Hansen, Mikkel Færgemand

AU - Eriksen, Andreas Berre

AU - Taankvist, Jakob Haahr

AU - Larsen, Kim Guldstrand

AU - Lahrmann, Harry

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Artiklen præsenterer nye principper for styring af signalregulerede kryds. Ved anvendelse af maskinlæring og objektdetektering som erstatning for punktdetektering og samordning er udviklet en kontroller til signal-regulerede kryds, der ved mikrosimulering i VISSIM viser mellem 30% og 50%’s reduktion i middelforsinkelser, kølængder og antal stop i 4 samordnede kryds på Hobrovej i Aalborg. Brændstofforbruget og samlet rejsetid på den samordnede strækning er i simuleringsstudiet reduceret med omkring 20%.

AB - Artiklen præsenterer nye principper for styring af signalregulerede kryds. Ved anvendelse af maskinlæring og objektdetektering som erstatning for punktdetektering og samordning er udviklet en kontroller til signal-regulerede kryds, der ved mikrosimulering i VISSIM viser mellem 30% og 50%’s reduktion i middelforsinkelser, kølængder og antal stop i 4 samordnede kryds på Hobrovej i Aalborg. Brændstofforbruget og samlet rejsetid på den samordnede strækning er i simuleringsstudiet reduceret med omkring 20%.

KW - Signalstyring

KW - Aalborg

M3 - Konferenceartikel i tidsskrift

VL - 2017