Statens Byggeforskningsinstitut (Forlag)

Udsolgt

• byggematerialer
  • byggeteknik

Statens Byggeforskningsinstitut (1958). Orientering om spånpladers fremstilling og egenskaber samt undersøgelser over nogle muligheder for deres anvendelse i byggeriet. København: SBI forlag. Internt studie, Nr. 8
Statens Byggeforskningsinstitut. / Orientering om spånpladers fremstilling og egenskaber samt undersøgelser over nogle muligheder for deres anvendelse i byggeriet. København : SBI forlag, 1958. 230 s. (Internt studie; Nr. 8).
@book{d37a75e0165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Orientering om sp{\aa}npladers fremstilling og egenskaber samt unders{\o}gelser over nogle muligheder for deres anvendelse i byggeriet",
keywords = "byggematerialer, byggeteknik",
author = "{Statens Byggeforskningsinstitut}",
note = "Udsolgt",
year = "1958",
publisher = "SBI forlag",

Statens Byggeforskningsinstitut 1958, Orientering om spånpladers fremstilling og egenskaber samt undersøgelser over nogle muligheder for deres anvendelse i byggeriet. Internt studie, nr. 8, SBI forlag, København.

Orientering om spånpladers fremstilling og egenskaber samt undersøgelser over nogle muligheder for deres anvendelse i byggeriet. / Statens Byggeforskningsinstitut (Forlag).

København : SBI forlag, 1958. 230 s. (Internt studie; Nr. 8).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Orientering om spånpladers fremstilling og egenskaber samt undersøgelser over nogle muligheder for deres anvendelse i byggeriet

A2 - Statens Byggeforskningsinstitut

N1 - Udsolgt

PY - 1958

Y1 - 1958

KW - byggematerialer

KW - byggeteknik

M3 - Bog

BT - Orientering om spånpladers fremstilling og egenskaber samt undersøgelser over nogle muligheder for deres anvendelse i byggeriet

PB - SBI forlag

CY - København

Statens Byggeforskningsinstitut. Orientering om spånpladers fremstilling og egenskaber samt undersøgelser over nogle muligheder for deres anvendelse i byggeriet. København: SBI forlag, 1958. 230 s. (Internt studie; Nr. 8).