Overfalsede skabslåger, normalmål og normaldetaljer

P. Ankerstjerne, J. Brixen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Resumé

Som et led i en normering af snedkerarbejdets mål og detaljer indeholder anvisningen normalmål og normaldetaljer for overfalsede skabslåger til garderobe- og linnedskabe i boligbyggeriet. Lågehøjderne kan benyttes til skabe ved normalt forekommende rumhøjder. Til direkte brug for den projekterende indeholder anvisningen udvendige mål for skabe med SBI-normallåger, samt en oversigt over detaljer vedrørende skabenes indbygning.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSBI forlag
Antal sider16
StatusUdgivet - 1958
NavnSBi-anvisning
Nummer44
ISSN0106-6757

Bibliografisk note

Udsolgt

Emneord

  • bygningsplanlægning
  • bygningsdele

Citer dette

Ankerstjerne, P., & Brixen, J. (1958). Overfalsede skabslåger, normalmål og normaldetaljer. København: SBI forlag. SBi-anvisning, Nr. 44
Ankerstjerne, P. ; Brixen, J. / Overfalsede skabslåger, normalmål og normaldetaljer. København : SBI forlag, 1958. 16 s. (SBi-anvisning; Nr. 44).
@book{d0c1e590165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Overfalsede skabsl{\aa}ger, normalm{\aa}l og normaldetaljer",
abstract = "Som et led i en normering af snedkerarbejdets m{\aa}l og detaljer indeholder anvisningen normalm{\aa}l og normaldetaljer for overfalsede skabsl{\aa}ger til garderobe- og linnedskabe i boligbyggeriet. L{\aa}geh{\o}jderne kan benyttes til skabe ved normalt forekommende rumh{\o}jder. Til direkte brug for den projekterende indeholder anvisningen udvendige m{\aa}l for skabe med SBI-normall{\aa}ger, samt en oversigt over detaljer vedr{\o}rende skabenes indbygning.",
keywords = "bygningsplanl{\ae}gning, bygningsdele",
author = "P. Ankerstjerne and J. Brixen",
note = "Udsolgt",
year = "1958",
language = "Dansk",
series = "SBi-anvisning",
number = "44",
publisher = "SBI forlag",

}

Ankerstjerne, P & Brixen, J 1958, Overfalsede skabslåger, normalmål og normaldetaljer. SBi-anvisning, nr. 44, SBI forlag, København.

Overfalsede skabslåger, normalmål og normaldetaljer. / Ankerstjerne, P.; Brixen, J.

København : SBI forlag, 1958. 16 s. (SBi-anvisning; Nr. 44).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Overfalsede skabslåger, normalmål og normaldetaljer

AU - Ankerstjerne, P.

AU - Brixen, J.

N1 - Udsolgt

PY - 1958

Y1 - 1958

N2 - Som et led i en normering af snedkerarbejdets mål og detaljer indeholder anvisningen normalmål og normaldetaljer for overfalsede skabslåger til garderobe- og linnedskabe i boligbyggeriet. Lågehøjderne kan benyttes til skabe ved normalt forekommende rumhøjder. Til direkte brug for den projekterende indeholder anvisningen udvendige mål for skabe med SBI-normallåger, samt en oversigt over detaljer vedrørende skabenes indbygning.

AB - Som et led i en normering af snedkerarbejdets mål og detaljer indeholder anvisningen normalmål og normaldetaljer for overfalsede skabslåger til garderobe- og linnedskabe i boligbyggeriet. Lågehøjderne kan benyttes til skabe ved normalt forekommende rumhøjder. Til direkte brug for den projekterende indeholder anvisningen udvendige mål for skabe med SBI-normallåger, samt en oversigt over detaljer vedrørende skabenes indbygning.

KW - bygningsplanlægning

KW - bygningsdele

M3 - Bog

T3 - SBi-anvisning

BT - Overfalsede skabslåger, normalmål og normaldetaljer

PB - SBI forlag

CY - København

ER -

Ankerstjerne P, Brixen J. Overfalsede skabslåger, normalmål og normaldetaljer. København: SBI forlag, 1958. 16 s. (SBi-anvisning; Nr. 44).