Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Bibliografisk note

PDF for print: 212 pp.

Note vedr. afhandling

If you experience problems with viewing the PDF: Instead of opening it in the browser, right-click on the link and choose "save link-destination as" (or similar) in the menu

• Modelusikkerhed
  • Pålidelighed
  • Elasto-Plastiske Rammer
  • Stokastiske Variabler

Sørensen, J. D. (1984). Pålidelighedsanalyse af statisk og dynamisk belastende elasto-plastiske ramme- og gitterkonstruktioner. Aalborg: Institute of Building Technology and Structural Engineering. Structural Reliability Theory, Nr. 4, Bind. R8402
Sørensen, John Dalsgaard. / Pålidelighedsanalyse af statisk og dynamisk belastende elasto-plastiske ramme- og gitterkonstruktioner. Aalborg : Institute of Building Technology and Structural Engineering, 1984. 199 s. (Structural Reliability Theory; Nr. 4, Bind R8402).
@book{e13551c15d3d4c84afe80b3a97931d7f,
title = "P{\aa}lidelighedsanalyse af statisk og dynamisk belastende elasto-plastiske ramme- og gitterkonstruktioner",
abstract = "I denne rapport beskrives dels, hvad der forst{\aa}s ved modelusikkerhed i forbindelse med fastl{\ae}ggelse af p{\aa}lideligheden for b{\ae}rende konstruktioner og hvorledes modelusikkerheden kan medtages ved bestemmelse af et m{\aa}l for p{\aa}lideligheden, og dels hvordan p{\aa}lideligheden kan bestemmes for statisk og dynamisk p{\aa}virkede elasto-plastiske ramme- og gitterkonstruktioner. Der beskrives en r{\ae}kke forskellige m{\aa}der at medtage modelusikkerheden p{\aa} ved bestemmelse af et systems p{\aa}lidelighed, deriblandt en ny metode.",
keywords = "Modelusikkerhed, P{\aa}lidelighed, Elasto-Plastiske Rammer, Stokastiske Variabler",
author = "S{\o}rensen, {John Dalsgaard}",
note = "PDF for print: 212 pp.",
year = "1984",
month = "3",
series = "Structural Reliability Theory",
publisher = "Institute of Building Technology and Structural Engineering",
number = "4",

Sørensen, JD 1984, Pålidelighedsanalyse af statisk og dynamisk belastende elasto-plastiske ramme- og gitterkonstruktioner. Structural Reliability Theory, nr. 4, bind R8402, Institute of Building Technology and Structural Engineering, Aalborg.

Pålidelighedsanalyse af statisk og dynamisk belastende elasto-plastiske ramme- og gitterkonstruktioner. / Sørensen, John Dalsgaard.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Pålidelighedsanalyse af statisk og dynamisk belastende elasto-plastiske ramme- og gitterkonstruktioner

AU - Sørensen, John Dalsgaard

N1 - PDF for print: 212 pp.

PY - 1984/3

Y1 - 1984/3

N2 - I denne rapport beskrives dels, hvad der forstås ved modelusikkerhed i forbindelse med fastlæggelse af pålideligheden for bærende konstruktioner og hvorledes modelusikkerheden kan medtages ved bestemmelse af et mål for pålideligheden, og dels hvordan pålideligheden kan bestemmes for statisk og dynamisk påvirkede elasto-plastiske ramme- og gitterkonstruktioner. Der beskrives en række forskellige måder at medtage modelusikkerheden på ved bestemmelse af et systems pålidelighed, deriblandt en ny metode.

AB - I denne rapport beskrives dels, hvad der forstås ved modelusikkerhed i forbindelse med fastlæggelse af pålideligheden for bærende konstruktioner og hvorledes modelusikkerheden kan medtages ved bestemmelse af et mål for pålideligheden, og dels hvordan pålideligheden kan bestemmes for statisk og dynamisk påvirkede elasto-plastiske ramme- og gitterkonstruktioner. Der beskrives en række forskellige måder at medtage modelusikkerheden på ved bestemmelse af et systems pålidelighed, deriblandt en ny metode.

KW - Modelusikkerhed

KW - Pålidelighed

KW - Elasto-Plastiske Rammer

KW - Stokastiske Variabler

M3 - Rapport

T3 - Structural Reliability Theory

BT - Pålidelighedsanalyse af statisk og dynamisk belastende elasto-plastiske ramme- og gitterkonstruktioner

PB - Institute of Building Technology and Structural Engineering

CY - Aalborg

Sørensen JD. Pålidelighedsanalyse af statisk og dynamisk belastende elasto-plastiske ramme- og gitterkonstruktioner. Aalborg: Institute of Building Technology and Structural Engineering, 1984. 199 s. (Structural Reliability Theory; Nr. 4, Bind R8402).