Pakning i beskyttet atmosfære: Bord Dæk Dig

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

39 Downloads (Pure)

Abstrakt

Denne rapport er udarbejdet i forbindelse med projektet Bord Dæk Dig på Institut for Byggeri og Anlæg på Aalborg Universitet. Rapporten har til formål at redegøre for hvilke danske leverandører og løsninger der findes inden for modificeret atmosfære til emballering af fødevarer.

De udvalgte leverandører er repræsenteret ved kontakt oplysninger, en kort beskrivelse af virksomhederne samt enkelte nøgletal. Herefter er virksomhedens produkter repræsenteret i et sammenligneligt skema. Kun virksomhedens løsninger indenfor ’fødevareatmosfære´ er repræsenteret i det følgende.

Formålet med denne rapport er at danne et nemt og sammenligneligt overblik over de forskellige virksomheder. Hertil skaber rapporten et overblik over hvilke forskellige løsninger som passer til de specifikke fødevarer som projektet Bord Dæk Dig arbejder med.
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg
Vol/bind75
StatusUdgivet - 1 okt. 2019
NavnDCE Technical Memorandum
Nummer75
ISSN1901-7278

• Bord Dæk Dig
  • Emballage
  • Gasarter
  • Mad til ældre

Projekter

Bord Dæk Dig. Total budget 16.800.000 DKK

Fisker, A. M., Skovsby, K., Heilmann, A. E. U. & Bagger, N. C.

01/07/201730/06/2020

Projekter: ProjektForskning

Citationsformater

Fisker, A. M., Bagger, N. C., Heilmann, A. E. U., & Christensen, J. H. (2019). Pakning i beskyttet atmosfære: Bord Dæk Dig. Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg. DCE Technical Memorandum, Nr. 75