Udgivelses stedAalborg

• Emballage
  • Gasarter
  • Mad til ældre

Fisker, A. M., Bagger, N. C., Heilmann, A. E. U., & Christensen, J. H. (2019). Pakning i beskyttet atmosfære: Bord Dæk Dig. Aalborg: Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg. DCE Technical Memorandum, Nr. 75
Fisker, Anna Marie ; Bagger, Nini Camilla ; Heilmann, Anna Eva Utke ; Christensen, Jeppe Heden. / Pakning i beskyttet atmosfære : Bord Dæk Dig. Aalborg : Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, 2019. 15 s. (DCE Technical Memorandum; Nr. 75).
@book{3586620aa5544e8f998abe428faecc02,
title = "Pakning i beskyttet atmosf{\ae}re: Bord D{\ae}k Dig",
abstract = "Denne rapport er udarbejdet i forbindelse med projektet Bord D{\ae}k Dig p{\aa} Institut for Byggeri og Anl{\ae}g p{\aa} Aalborg Universitet. Rapporten har til form{\aa}l at redeg{\o}re for hvilke danske leverand{\o}rer og l{\o}sninger der findes inden for modificeret atmosf{\ae}re til emballering af f{\o}devarer. De udvalgte leverand{\o}rer er repr{\ae}senteret ved kontakt oplysninger, en kort beskrivelse af virksomhederne samt enkelte n{\o}gletal. Herefter er virksomhedens produkter repr{\ae}senteret i et sammenligneligt skema. Kun virksomhedens l{\o}sninger indenfor ’f{\o}devareatmosf{\ae}re´ er repr{\ae}senteret i det f{\o}lgende. Form{\aa}let med denne rapport er at danne et nemt og sammenligneligt overblik over de forskellige virksomheder. Hertil skaber rapporten et overblik over hvilke forskellige l{\o}sninger som passer til de specifikke f{\o}devarer som projektet Bord D{\ae}k Dig arbejder med.",
keywords = "Bord D{\ae}k Dig, Emballage, Gasarter, Mad til {\ae}ldre",
author = "Fisker, {Anna Marie} and Bagger, {Nini Camilla} and Heilmann, {Anna Eva Utke} and Christensen, {Jeppe Heden}",
year = "2019",
month = "10",
day = "1",
volume = "75",
series = "DCE Technical Memorandum",
publisher = "Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anl{\ae}g",
number = "75",

Fisker, AM, Bagger, NC, Heilmann, AEU & Christensen, JH 2019, Pakning i beskyttet atmosfære: Bord Dæk Dig. DCE Technical Memorandum, nr. 75, bind 75, Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg.

Pakning i beskyttet atmosfære : Bord Dæk Dig. / Fisker, Anna Marie; Bagger, Nini Camilla; Heilmann, Anna Eva Utke; Christensen, Jeppe Heden.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Pakning i beskyttet atmosfære

T2 - Bord Dæk Dig

AU - Fisker, Anna Marie

AU - Bagger, Nini Camilla

AU - Heilmann, Anna Eva Utke

AU - Christensen, Jeppe Heden

PY - 2019/10/1

Y1 - 2019/10/1

N2 - Denne rapport er udarbejdet i forbindelse med projektet Bord Dæk Dig på Institut for Byggeri og Anlæg på Aalborg Universitet. Rapporten har til formål at redegøre for hvilke danske leverandører og løsninger der findes inden for modificeret atmosfære til emballering af fødevarer. De udvalgte leverandører er repræsenteret ved kontakt oplysninger, en kort beskrivelse af virksomhederne samt enkelte nøgletal. Herefter er virksomhedens produkter repræsenteret i et sammenligneligt skema. Kun virksomhedens løsninger indenfor ’fødevareatmosfære´ er repræsenteret i det følgende. Formålet med denne rapport er at danne et nemt og sammenligneligt overblik over de forskellige virksomheder. Hertil skaber rapporten et overblik over hvilke forskellige løsninger som passer til de specifikke fødevarer som projektet Bord Dæk Dig arbejder med.

AB - Denne rapport er udarbejdet i forbindelse med projektet Bord Dæk Dig på Institut for Byggeri og Anlæg på Aalborg Universitet. Rapporten har til formål at redegøre for hvilke danske leverandører og løsninger der findes inden for modificeret atmosfære til emballering af fødevarer. De udvalgte leverandører er repræsenteret ved kontakt oplysninger, en kort beskrivelse af virksomhederne samt enkelte nøgletal. Herefter er virksomhedens produkter repræsenteret i et sammenligneligt skema. Kun virksomhedens løsninger indenfor ’fødevareatmosfære´ er repræsenteret i det følgende. Formålet med denne rapport er at danne et nemt og sammenligneligt overblik over de forskellige virksomheder. Hertil skaber rapporten et overblik over hvilke forskellige løsninger som passer til de specifikke fødevarer som projektet Bord Dæk Dig arbejder med.

KW - Bord Dæk Dig

KW - Emballage

KW - Gasarter

KW - Mad til ældre

M3 - Rapport

VL - 75

T3 - DCE Technical Memorandum

BT - Pakning i beskyttet atmosfære

PB - Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg

CY - Aalborg

Fisker AM, Bagger NC, Heilmann AEU, Christensen JH. Pakning i beskyttet atmosfære: Bord Dæk Dig. Aalborg: Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, 2019. 15 s. (DCE Technical Memorandum; Nr. 75).