Parallelization of Inference in Bayesian Networks

NavnR : Department of Computer Science, Aalborg University
NummerR99-5002
ISSN1601-0590

Madsen, A. L., & Jensen, F. V. (1999). Parallelization of Inference in Bayesian Networks. Aalborg : Aalborg University: Department of Computer Science, Aalborg University. R : Department of Computer Science, Aalborg University, Nr. R99-5002
Madsen, A. L. ; Jensen, Finn Verner. / Parallelization of Inference in Bayesian Networks. Aalborg : Aalborg University : Department of Computer Science, Aalborg University, 1999. (R : Department of Computer Science, Aalborg University; Nr. R99-5002).
@book{c2725ad0003211dab4d5000ea68e967b,
title = "Parallelization of Inference in Bayesian Networks",
author = "Madsen, {A. L.} and Jensen, {Finn Verner}",
year = "1999",
language = "English",
series = "R : Department of Computer Science, Aalborg University",
number = "R99-5002",
publisher = "Department of Computer Science, Aalborg University",

Madsen, AL & Jensen, FV 1999, Parallelization of Inference in Bayesian Networks. R : Department of Computer Science, Aalborg University, nr. R99-5002, Department of Computer Science, Aalborg University, Aalborg : Aalborg University.

Parallelization of Inference in Bayesian Networks. / Madsen, A. L.; Jensen, Finn Verner.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Parallelization of Inference in Bayesian Networks

AU - Madsen, A. L.

AU - Jensen, Finn Verner

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Book

T3 - R : Department of Computer Science, Aalborg University

BT - Parallelization of Inference in Bayesian Networks

PB - Department of Computer Science, Aalborg University

CY - Aalborg : Aalborg University

Madsen AL, Jensen FV. Parallelization of Inference in Bayesian Networks. Aalborg : Aalborg University: Department of Computer Science, Aalborg University, 1999. (R : Department of Computer Science, Aalborg University; Nr. R99-5002).