Parcelhusatlas 1.0

Jesper Ole Jensen (Producent), Kirsten Gram-Hanssen (Producent), Jacob Norvig Larsen (Producent), Anders Rhiger Hansen (Producent), Elvira Bräuner (Producent), Anne Gro Stensgaard (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformInteraktiv produktionFormidling

Resumé

Parcelhusatlas 1.0 er et interaktivt GIS-kort i form af en web-app, der kan tilgås fra forskellige platforme. Kortet rummer data om Danmarks parcelhuse, aggregeret på sogneniveau. Referenceåret er 2013. Atlasset rummer forskellige temaer indenfor byggedata, socio-økonomiske data og energiforhold, der kan klikkes af og på.
Med parcelhusatlasset kan kommunerne udvikle strategier for at få parcelhusejere til at energirenovere og udpege områder til særlige byfornyelsesindsatser til energirenovering.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato14 jun. 2016
StatusUdgivet - 14 jun. 2016

Bibliografisk note

Kortet er udarbejdet af SBi i samarbejde med InformiGIS, med støtte fra Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet.

Citer dette

@misc{79f4f6f498f84a3282fc16963c71dbe6,
title = "Parcelhusatlas 1.0",
abstract = "Parcelhusatlas 1.0 er et interaktivt GIS-kort i form af en web-app, der kan tilg{\aa}s fra forskellige platforme. Kortet rummer data om Danmarks parcelhuse, aggregeret p{\aa} sogneniveau. Reference{\aa}ret er 2013. Atlasset rummer forskellige temaer indenfor byggedata, socio-{\o}konomiske data og energiforhold, der kan klikkes af og p{\aa}. Med parcelhusatlasset kan kommunerne udvikle strategier for at f{\aa} parcelhusejere til at energirenovere og udpege omr{\aa}der til s{\ae}rlige byfornyelsesindsatser til energirenovering.",
author = "Jensen, {Jesper Ole} and Kirsten Gram-Hanssen and Larsen, {Jacob Norvig} and Hansen, {Anders Rhiger} and Elvira Br{\"a}uner and Stensgaard, {Anne Gro}",
note = "Kortet er udarbejdet af SBi i samarbejde med InformiGIS, med st{\o}tte fra Udl{\ae}ndinge-, Integrations- og Boligministeriet.",
year = "2016",
month = "6",
day = "14",
language = "Dansk",

}

Jensen, JO, Gram-Hanssen, K, Larsen, JN, Hansen, AR, Bräuner, E & Stensgaard, AG, Parcelhusatlas 1.0, 2016, Interaktiv produktion.
Parcelhusatlas 1.0. Jensen, Jesper Ole (Producent); Gram-Hanssen, Kirsten (Producent); Larsen, Jacob Norvig (Producent); Hansen, Anders Rhiger (Producent); Bräuner, Elvira (Producent); Stensgaard, Anne Gro (Producent). 2016.

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformInteraktiv produktionFormidling

TY - ADVS

T1 - Parcelhusatlas 1.0

A2 - Jensen, Jesper Ole

A2 - Gram-Hanssen, Kirsten

A2 - Larsen, Jacob Norvig

A2 - Hansen, Anders Rhiger

A2 - Bräuner, Elvira

A2 - Stensgaard, Anne Gro

N1 - Kortet er udarbejdet af SBi i samarbejde med InformiGIS, med støtte fra Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet.

PY - 2016/6/14

Y1 - 2016/6/14

N2 - Parcelhusatlas 1.0 er et interaktivt GIS-kort i form af en web-app, der kan tilgås fra forskellige platforme. Kortet rummer data om Danmarks parcelhuse, aggregeret på sogneniveau. Referenceåret er 2013. Atlasset rummer forskellige temaer indenfor byggedata, socio-økonomiske data og energiforhold, der kan klikkes af og på. Med parcelhusatlasset kan kommunerne udvikle strategier for at få parcelhusejere til at energirenovere og udpege områder til særlige byfornyelsesindsatser til energirenovering.

AB - Parcelhusatlas 1.0 er et interaktivt GIS-kort i form af en web-app, der kan tilgås fra forskellige platforme. Kortet rummer data om Danmarks parcelhuse, aggregeret på sogneniveau. Referenceåret er 2013. Atlasset rummer forskellige temaer indenfor byggedata, socio-økonomiske data og energiforhold, der kan klikkes af og på. Med parcelhusatlasset kan kommunerne udvikle strategier for at få parcelhusejere til at energirenovere og udpege områder til særlige byfornyelsesindsatser til energirenovering.

M3 - Interaktiv produktion

ER -