Participation, Learning and Technological Changes with Focus on Monitoring Work

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelWorking Environment and Technological Development : Positions and Perspectives
RedaktørerNielsen, K.T. : Clausen, C. (eds.)
Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
Publikationsdato1997
Sider22
ISBN (Trykt)8777531108
StatusUdgivet - 1997
NavnWorking Paper / Arbejdsmiljø & Teknologisk Udvikling
Nummer3

• Working Environment
  • Changes
  • Control Room
  • Learning
  • Experiments

Kofoed, L. B., Jensen, L. P., & Rosenørn, T. (1997). Participation, Learning and Technological Changes with Focus on Monitoring Work. I Nielsen, K.T. : Clausen, C. (eds.) (red.), Working Environment and Technological Development : Positions and Perspectives (s. 22). Roskilde: Roskilde Universitet. Working Paper / Arbejdsmiljø & Teknologisk Udvikling, Nr. 3
Kofoed, Lise Busk ; Jensen, Lars Peter ; Rosenørn, Torben. / Participation, Learning and Technological Changes with Focus on Monitoring Work. Working Environment and Technological Development : Positions and Perspectives. red. / Nielsen, K.T. : Clausen, C. (eds.). Roskilde : Roskilde Universitet, 1997. s. 22 (Working Paper / Arbejdsmiljø & Teknologisk Udvikling; Nr. 3).
@inbook{71c116f09c2e11db8ed6000ea68e967b,
title = "Participation, Learning and Technological Changes with Focus on Monitoring Work",
keywords = "Working Environment, Changes, Control Room, Learning, Experiments, Working Environment, Changes, Control Room, Learning, Experiments",
author = "Kofoed, {Lise Busk} and Jensen, {Lars Peter} and Torben Rosen{\o}rn",
year = "1997",
language = "English",
isbn = "8777531108",
series = "Working Paper / Arbejdsmilj{\o} & Teknologisk Udvikling",
number = "3",
pages = "22",
editor = "{Nielsen, K.T. : Clausen, C. (eds.)}",
booktitle = "Working Environment and Technological Development : Positions and Perspectives",
publisher = "Roskilde Universitet",

Kofoed, LB, Jensen, LP & Rosenørn, T 1997, Participation, Learning and Technological Changes with Focus on Monitoring Work. i Nielsen, K.T. : Clausen, C. (eds.) (red.), Working Environment and Technological Development : Positions and Perspectives. Roskilde Universitet, Roskilde, Working Paper / Arbejdsmiljø & Teknologisk Udvikling, nr. 3, s. 22.

Participation, Learning and Technological Changes with Focus on Monitoring Work. / Kofoed, Lise Busk; Jensen, Lars Peter; Rosenørn, Torben.

TY - CHAP

T1 - Participation, Learning and Technological Changes with Focus on Monitoring Work

AU - Kofoed, Lise Busk

AU - Jensen, Lars Peter

AU - Rosenørn, Torben

PY - 1997

Y1 - 1997

KW - Working Environment

KW - Changes

KW - Control Room

KW - Learning

KW - Experiments

KW - Working Environment

KW - Changes

KW - Control Room

KW - Learning

KW - Experiments

M3 - Book chapter

SN - 8777531108

T3 - Working Paper / Arbejdsmiljø & Teknologisk Udvikling

SP - 22

BT - Working Environment and Technological Development : Positions and Perspectives

A2 - Nielsen, K.T. : Clausen, C. (eds.), null

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Kofoed LB, Jensen LP, Rosenørn T. Participation, Learning and Technological Changes with Focus on Monitoring Work. I Nielsen, K.T. : Clausen, C. (eds.), red., Working Environment and Technological Development : Positions and Perspectives. Roskilde: Roskilde Universitet. 1997. s. 22. (Working Paper / Arbejdsmiljø & Teknologisk Udvikling; Nr. 3).