Partnerskaber i støbeskeen: Uddannelses-, beskæftigelses- og erhvervspolitisk samarbejde om kompetenceudviklingsindsatser overfor virksomhederne

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedÅrhus og Aalborg
ForlagCARMA- Center for Arbejdsmarkedsforskning, Aalborg Universitet
Rekvirerende organisationVæksthuset Region Midtjylland
StatusUdgivet - 16 jun. 2016

• partnerskaber, kompetenceforsyning, samforståelse, samarbejde, samproduktion

@book{f8938cdcd0114a17b2c8768683cbf9cf,
title = "Partnerskaber i st{\o}beskeen: Uddannelses-, besk{\ae}ftigelses- og erhvervspolitisk samarbejde om kompetenceudviklingsindsatser overfor virksomhederne",
abstract = "Nedbrydning af siloer og ressortforst{\aa}elser er p{\aa}kr{\ae}vet, hvis indsatser overfor virksomhederne skal blive bedre og mere bredspektrede, og det fordrer forpligtende partnerskaber. Disse skal b{\aa}de v{\ae}re strategisk, taktisk og operationelt indrettede. Rapporter indkredser potentialer og mulige barrierer.",
keywords = "partnerskaber, kompetenceforsyning, samforst{\aa}else, samarbejde, samproduktion",
author = "Kelvin Baadsgaard and Henning J{\o}rgensen and Flemming Larsen and Lassen, {Morten Staun}",
year = "2016",
month = "6",
day = "16",
publisher = "CARMA- Center for Arbejdsmarkedsforskning, Aalborg Universitet",
address = "Danmark",

Partnerskaber i støbeskeen : Uddannelses-, beskæftigelses- og erhvervspolitisk samarbejde om kompetenceudviklingsindsatser overfor virksomhederne. / Baadsgaard, Kelvin; Jørgensen, Henning; Larsen, Flemming; Lassen, Morten Staun.

Århus og Aalborg : CARMA- Center for Arbejdsmarkedsforskning, Aalborg Universitet, 2016. 63 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Partnerskaber i støbeskeen

T2 - Uddannelses-, beskæftigelses- og erhvervspolitisk samarbejde om kompetenceudviklingsindsatser overfor virksomhederne

AU - Baadsgaard, Kelvin

AU - Jørgensen, Henning

AU - Larsen, Flemming

AU - Lassen, Morten Staun

PY - 2016/6/16

Y1 - 2016/6/16

N2 - Nedbrydning af siloer og ressortforståelser er påkrævet, hvis indsatser overfor virksomhederne skal blive bedre og mere bredspektrede, og det fordrer forpligtende partnerskaber. Disse skal både være strategisk, taktisk og operationelt indrettede. Rapporter indkredser potentialer og mulige barrierer.

AB - Nedbrydning af siloer og ressortforståelser er påkrævet, hvis indsatser overfor virksomhederne skal blive bedre og mere bredspektrede, og det fordrer forpligtende partnerskaber. Disse skal både være strategisk, taktisk og operationelt indrettede. Rapporter indkredser potentialer og mulige barrierer.

KW - partnerskaber, kompetenceforsyning, samforståelse, samarbejde, samproduktion

M3 - Rapport

BT - Partnerskaber i støbeskeen