PBL-eksperten: "Dette skal I huske på under gruppedannelsen"

Bettina Dahl Søndergaard (Udøver), Beni Maroc Mikkelsen (Fotograf)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Undervisning

Publikationsdato18 feb. 2015
Udgivelses stedYoutube.com
PublikationsmedierYoutube
StatusUdgivet - 18 feb. 2015

Søndergaard, B. D. (Udøver), & Mikkelsen, B. M. (Fotograf). (2015). PBL-eksperten: "Dette skal I huske på under gruppedannelsen". Lyd og/eller billed produktion (digital), Youtube.com: . Hentet fra https://www.youtube.com/watch?v=EzR5pMnQuyg
Søndergaard, Bettina Dahl (Udøver) ; Mikkelsen, Beni Maroc (Fotograf). / PBL-eksperten : "Dette skal I huske på under gruppedannelsen". [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{b13732a75f2944e388afc471b8b621b9,
title = "PBL-eksperten: {"}Dette skal I huske p{\aa} under gruppedannelsen{"}",
abstract = "Hvilke r{\aa}d vil du give til de studerende, som skal til at danne projektgrupper? Det har vi spurgt PBL-forsker p{\aa} Aalborg Universitet, Bettina Dahl S{\o}ndergaard, om.",
author = "S{\o}ndergaard, {Bettina Dahl} and Mikkelsen, {Beni Maroc}",
year = "2015",
month = "2",
day = "18",

Søndergaard, BD & Mikkelsen, BM, PBL-eksperten: "Dette skal I huske på under gruppedannelsen", 2015, Lyd og/eller billed produktion (digital), Youtube.com.
PBL-eksperten : "Dette skal I huske på under gruppedannelsen". Søndergaard, Bettina Dahl (Udøver); Mikkelsen, Beni Maroc (Fotograf). 2015. Youtube.com.

TY - ADVS

T1 - PBL-eksperten

T2 - "Dette skal I huske på under gruppedannelsen"

A2 - Søndergaard, Bettina Dahl

A2 - Mikkelsen, Beni Maroc

PY - 2015/2/18

Y1 - 2015/2/18

N2 - Hvilke råd vil du give til de studerende, som skal til at danne projektgrupper? Det har vi spurgt PBL-forsker på Aalborg Universitet, Bettina Dahl Søndergaard, om.

AB - Hvilke råd vil du give til de studerende, som skal til at danne projektgrupper? Det har vi spurgt PBL-forsker på Aalborg Universitet, Bettina Dahl Søndergaard, om.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

CY - Youtube.com