PBL-eksperten: Om forventningsafstemning i projektarbejdet

Bettina Dahl Søndergaard (Udøver), Beni Maroc Mikkelsen (Fotograf)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Undervisning

Publikationsdato2 dec. 2015
Udgivelses stedYoutube.com
PublikationsmedierYoutube
StatusUdgivet - 2 dec. 2015

Søndergaard, B. D. (Udøver), & Mikkelsen, B. M. (Fotograf). (2015). PBL-eksperten: Om forventningsafstemning i projektarbejdet. Lyd og/eller billed produktion (digital), Youtube.com: . Hentet fra https://www.youtube.com/watch?v=fHPJLDZLYjw
Søndergaard, Bettina Dahl (Udøver) ; Mikkelsen, Beni Maroc (Fotograf). / PBL-eksperten : Om forventningsafstemning i projektarbejdet. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{5bdae94c93f24758b0c40e20ce0fd2d1,
title = "PBL-eksperten: Om forventningsafstemning i projektarbejdet",
abstract = "Lektor p{\aa} Aalborg Universitet, Bettina Dahl S{\o}ndergaard, kommer med et bud p{\aa}, hvordan en projektgruppe kan arbejde med forventningsafstemning.",
author = "S{\o}ndergaard, {Bettina Dahl} and Mikkelsen, {Beni Maroc}",
year = "2015",
month = "12",
day = "2",

Søndergaard, BD & Mikkelsen, BM, PBL-eksperten: Om forventningsafstemning i projektarbejdet, 2015, Lyd og/eller billed produktion (digital), Youtube.com.
PBL-eksperten : Om forventningsafstemning i projektarbejdet. Søndergaard, Bettina Dahl (Udøver); Mikkelsen, Beni Maroc (Fotograf). 2015. Youtube.com.

TY - ADVS

T1 - PBL-eksperten

T2 - Om forventningsafstemning i projektarbejdet

A2 - Søndergaard, Bettina Dahl

A2 - Mikkelsen, Beni Maroc

PY - 2015/12/2

Y1 - 2015/12/2

N2 - Lektor på Aalborg Universitet, Bettina Dahl Søndergaard, kommer med et bud på, hvordan en projektgruppe kan arbejde med forventningsafstemning.

AB - Lektor på Aalborg Universitet, Bettina Dahl Søndergaard, kommer med et bud på, hvordan en projektgruppe kan arbejde med forventningsafstemning.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

CY - Youtube.com