Peace Convergence and Political Legitimacy in Israel and Palestine

Publikation: Working paperForskning

303 Downloads (Pure)
    OriginalsprogEngelsk
    UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
    StatusUdgivet - 1997

Schmidt, J. D., & Hersh, J. (1997). Peace Convergence and Political Legitimacy in Israel and Palestine. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
    Schmidt, Johannes Dragsbæk ; Hersh, Jacques. / Peace Convergence and Political Legitimacy in Israel and Palestine. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 1997.
    @techreport{f35b99901ba311dfa996000ea68e967b,
    title = "Peace Convergence and Political Legitimacy in Israel and Palestine",
    author = "Schmidt, {Johannes Dragsb{\ae}k} and Jacques Hersh",
    year = "1997",
    language = "English",
    publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Schmidt, JD & Hersh, J 1997 'Peace Convergence and Political Legitimacy in Israel and Palestine' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.

Peace Convergence and Political Legitimacy in Israel and Palestine. / Schmidt, Johannes Dragsbæk; Hersh, Jacques.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Peace Convergence and Political Legitimacy in Israel and Palestine

AU - Schmidt, Johannes Dragsbæk

AU - Hersh, Jacques

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Working paper

BT - Peace Convergence and Political Legitimacy in Israel and Palestine

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

Schmidt JD, Hersh J. Peace Convergence and Political Legitimacy in Israel and Palestine. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 1997.