Perspektiver på børn, digitale medier og pædagogisk praksis

Hildegunn Johannesen, Eva Irene Brooks, Nanna Borum

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelPlayful Learaning – Digital Leg og Læring i Dagtilbud
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2019
StatusUnder udarbejdelse - 2019

Johannesen, H., Brooks, E. I., & Borum, N. (2019). Perspektiver på børn, digitale medier og pædagogisk praksis. Manuskript under forberedelse. I Playful Learaning – Digital Leg og Læring i Dagtilbud Aalborg Universitetsforlag.
Johannesen, Hildegunn ; Brooks, Eva Irene ; Borum, Nanna. / Perspektiver på børn, digitale medier og pædagogisk praksis. Playful Learaning – Digital Leg og Læring i Dagtilbud. Aalborg Universitetsforlag, 2019.
@inbook{0123246ed3964a91a17b63a8bc1360a8,
title = "Perspektiver p{\aa} b{\o}rn, digitale medier og p{\ae}dagogisk praksis",
author = "Hildegunn Johannesen and Brooks, {Eva Irene} and Nanna Borum",
year = "2019",
language = "English",
booktitle = "Playful Learaning – Digital Leg og L{\ae}ring i Dagtilbud",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Johannesen, H, Brooks, EI & Borum, N 2019, Perspektiver på børn, digitale medier og pædagogisk praksis. i Playful Learaning – Digital Leg og Læring i Dagtilbud. Aalborg Universitetsforlag.

Perspektiver på børn, digitale medier og pædagogisk praksis. / Johannesen, Hildegunn; Brooks, Eva Irene; Borum, Nanna.

TY - CHAP

T1 - Perspektiver på børn, digitale medier og pædagogisk praksis

AU - Johannesen, Hildegunn

AU - Brooks, Eva Irene