Ph.d.-indlevering Aalborg Universitet: et samarbejde mellem de fire Ph.d.-skoler, Aalborg Universitetsforlag og VBN-redaktionen

Maria Abildgaard Haladyn, Anne Marya Greve

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterFormidling

63 Downloads (Pure)

Resumé

Universitetets ph.d.-afhandlinger er en væsentlig kilde i eksponeringen af Aalborg Universitets forskningsaktivitet, og en ressource der efterspørges bredt såvel blandt fagfæller som erhvervsliv både i et nationalt og et internationalt perspektiv. Det er således i Aalborg Universitets interesse, at sikre optimal eksponering af universitetets ph.d.-afhandlinger gennem publicering i Aalborg Universitets Ph.d.-serier.
Forud for publiceringen af den enkelte ph.d.-afhandling ligger en proces, der involverer flere interessenter og organisatoriske enheder på AAU, og det er Aalborg Universitets ønske at etablere en strømlinet proces for indlevering, arkivering, trykning og publicering af ph.d.-afhandlinger.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato17 sep. 2015
Antal sider1
StatusUdgivet - 17 sep. 2015
BegivenhedDFFU Årsmøde 2015 - Comwell Århus, Århus, Danmark
Varighed: 17 sep. 201518 sep. 2015

Konference

KonferenceDFFU Årsmøde 2015
LokationComwell Århus
LandDanmark
ByÅrhus
Periode17/09/201518/09/2015

Citer dette

@conference{e64d5be06dfc4e71a9f1297b62306c05,
title = "Ph.d.-indlevering Aalborg Universitet: et samarbejde mellem de fire Ph.d.-skoler, Aalborg Universitetsforlag og VBN-redaktionen",
abstract = "Universitetets ph.d.-afhandlinger er en v{\ae}sentlig kilde i eksponeringen af Aalborg Universitets forskningsaktivitet, og en ressource der eftersp{\o}rges bredt s{\aa}vel blandt fagf{\ae}ller som erhvervsliv b{\aa}de i et nationalt og et internationalt perspektiv. Det er s{\aa}ledes i Aalborg Universitets interesse, at sikre optimal eksponering af universitetets ph.d.-afhandlinger gennem publicering i Aalborg Universitets Ph.d.-serier.Forud for publiceringen af den enkelte ph.d.-afhandling ligger en proces, der involverer flere interessenter og organisatoriske enheder p{\aa} AAU, og det er Aalborg Universitets {\o}nske at etablere en str{\o}mlinet proces for indlevering, arkivering, trykning og publicering af ph.d.-afhandlinger.",
author = "Haladyn, {Maria Abildgaard} and Greve, {Anne Marya}",
year = "2015",
month = "9",
day = "17",
language = "Dansk",
note = "DFFU {\AA}rsm{\o}de 2015 ; Conference date: 17-09-2015 Through 18-09-2015",

}

Ph.d.-indlevering Aalborg Universitet : et samarbejde mellem de fire Ph.d.-skoler, Aalborg Universitetsforlag og VBN-redaktionen. / Haladyn, Maria Abildgaard; Greve, Anne Marya.

2015. Poster præsenteret på DFFU Årsmøde 2015, Århus, Danmark.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterFormidling

TY - CONF

T1 - Ph.d.-indlevering Aalborg Universitet

T2 - et samarbejde mellem de fire Ph.d.-skoler, Aalborg Universitetsforlag og VBN-redaktionen

AU - Haladyn, Maria Abildgaard

AU - Greve, Anne Marya

PY - 2015/9/17

Y1 - 2015/9/17

N2 - Universitetets ph.d.-afhandlinger er en væsentlig kilde i eksponeringen af Aalborg Universitets forskningsaktivitet, og en ressource der efterspørges bredt såvel blandt fagfæller som erhvervsliv både i et nationalt og et internationalt perspektiv. Det er således i Aalborg Universitets interesse, at sikre optimal eksponering af universitetets ph.d.-afhandlinger gennem publicering i Aalborg Universitets Ph.d.-serier.Forud for publiceringen af den enkelte ph.d.-afhandling ligger en proces, der involverer flere interessenter og organisatoriske enheder på AAU, og det er Aalborg Universitets ønske at etablere en strømlinet proces for indlevering, arkivering, trykning og publicering af ph.d.-afhandlinger.

AB - Universitetets ph.d.-afhandlinger er en væsentlig kilde i eksponeringen af Aalborg Universitets forskningsaktivitet, og en ressource der efterspørges bredt såvel blandt fagfæller som erhvervsliv både i et nationalt og et internationalt perspektiv. Det er således i Aalborg Universitets interesse, at sikre optimal eksponering af universitetets ph.d.-afhandlinger gennem publicering i Aalborg Universitets Ph.d.-serier.Forud for publiceringen af den enkelte ph.d.-afhandling ligger en proces, der involverer flere interessenter og organisatoriske enheder på AAU, og det er Aalborg Universitets ønske at etablere en strømlinet proces for indlevering, arkivering, trykning og publicering af ph.d.-afhandlinger.

M3 - Poster

ER -