prospective evaluation in an intensive care unit

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

1980 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg
ForlagCenter for Model-based Medical Decision Support. Department of Health Science and Technology. Aalborg University
ISBN (Elektronisk)978-87-7094-049-8
StatusUdgivet - 2009

Bibliografisk note

Dansk sammenfatning

Karbing, D. S. (2009). Physiological models of gas exchange in decision support of mechanical ventilation: prospective evaluation in an intensive care unit. Aalborg: Center for Model-based Medical Decision Support. Department of Health Science and Technology. Aalborg University.
Karbing, Dan Stieper. / Physiological models of gas exchange in decision support of mechanical ventilation : prospective evaluation in an intensive care unit. Aalborg : Center for Model-based Medical Decision Support. Department of Health Science and Technology. Aalborg University, 2009.
@phdthesis{6e37e37051d311dfaaa9000ea68e967b,
title = "Physiological models of gas exchange in decision support of mechanical ventilation: prospective evaluation in an intensive care unit",
author = "Karbing, {Dan Stieper}",
note = "Danish summary",
year = "2009",
language = "English",
publisher = "Center for Model-based Medical Decision Support. Department of Health Science and Technology. Aalborg University",

Karbing, DS 2009, Physiological models of gas exchange in decision support of mechanical ventilation: prospective evaluation in an intensive care unit. Center for Model-based Medical Decision Support. Department of Health Science and Technology. Aalborg University, Aalborg.

Physiological models of gas exchange in decision support of mechanical ventilation : prospective evaluation in an intensive care unit. / Karbing, Dan Stieper.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Physiological models of gas exchange in decision support of mechanical ventilation

T2 - prospective evaluation in an intensive care unit

AU - Karbing, Dan Stieper

N1 - Danish summary

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Ph.D. thesis

BT - Physiological models of gas exchange in decision support of mechanical ventilation

PB - Center for Model-based Medical Decision Support. Department of Health Science and Technology. Aalborg University

CY - Aalborg

Karbing DS. Physiological models of gas exchange in decision support of mechanical ventilation: prospective evaluation in an intensive care unit. Aalborg: Center for Model-based Medical Decision Support. Department of Health Science and Technology. Aalborg University, 2009.