Kristian Danielsen, Morten Misfeldt, Henrik Krag Sørensen

UdgiverCenter for Videnskabsstudier, Aarhus Universitet
StatusUdgivet - 14 okt. 2014
NavnRePoSS: Research Publications on Science Studies

Danielsen, K., Misfeldt, M., & Krag Sørensen, H. (2014). Picks Sætning: Inspiration til undervisning om eksperimenterende udforskning i matematik med et videnskabsteoretisk sigte. Center for Videnskabsstudier, Aarhus Universitet. RePoSS: Research Publications on Science Studies
Danielsen, Kristian ; Misfeldt, Morten ; Krag Sørensen, Henrik. / Picks Sætning : Inspiration til undervisning om eksperimenterende udforskning i matematik med et videnskabsteoretisk sigte. Center for Videnskabsstudier, Aarhus Universitet, 2014. (RePoSS: Research Publications on Science Studies).
@techreport{d3e3672e13b7431989e0309b6edac1d5,
title = "Picks S{\ae}tning: Inspiration til undervisning om eksperimenterende udforskning i matematik med et videnskabsteoretisk sigte",
author = "Kristian Danielsen and Morten Misfeldt and {Krag S{\o}rensen}, Henrik",
year = "2014",
month = "10",
day = "14",
series = "RePoSS: Research Publications on Science Studies",
publisher = "Center for Videnskabsstudier, Aarhus Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Center for Videnskabsstudier, Aarhus Universitet",

Danielsen, K, Misfeldt, M & Krag Sørensen, H 2014 'Picks Sætning: Inspiration til undervisning om eksperimenterende udforskning i matematik med et videnskabsteoretisk sigte' Center for Videnskabsstudier, Aarhus Universitet.

Picks Sætning : Inspiration til undervisning om eksperimenterende udforskning i matematik med et videnskabsteoretisk sigte. / Danielsen, Kristian; Misfeldt, Morten; Krag Sørensen, Henrik.

Center for Videnskabsstudier, Aarhus Universitet, 2014.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Picks Sætning

T2 - Inspiration til undervisning om eksperimenterende udforskning i matematik med et videnskabsteoretisk sigte

AU - Danielsen, Kristian

AU - Misfeldt, Morten

AU - Krag Sørensen, Henrik

PY - 2014/10/14

Y1 - 2014/10/14

M3 - Working paper

T3 - RePoSS: Research Publications on Science Studies

BT - Picks Sætning

PB - Center for Videnskabsstudier, Aarhus Universitet

Danielsen K, Misfeldt M, Krag Sørensen H. Picks Sætning: Inspiration til undervisning om eksperimenterende udforskning i matematik med et videnskabsteoretisk sigte. Center for Videnskabsstudier, Aarhus Universitet. 2014 okt 14.