Pilottest af 3D-lydsystem i lastbiler til forebyggelse af højresvingsulykker

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review

TitelUdvalgte Artikler fra Trafikdage på Aalborg Universitet (Selected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University)
ForlagTrafikforskningsgruppen, Aalborg Universitet
Publikationsdato4 sep. 2017
Sider1-10
StatusUdgivet - 4 sep. 2017
BegivenhedTrafikdage 2016 - Aalborg
Varighed: 22 aug. 201623 aug. 2016

Konference

KonferenceTrafikdage 2016
LokationAalborg
Periode22/08/201623/08/2016
Internetadresse
NavnSelected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University
ISSN1903-1092

Bibliografisk note

Møller, A. K., Christensen, F., & Hammershøi, D. (2017). Pilottest af 3D-lydsystem i lastbiler til forebyggelse af højresvingsulykker. I Udvalgte Artikler fra Trafikdage på Aalborg Universitet (Selected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University) (s. 1-10). Trafikforskningsgruppen, Aalborg Universitet. Selected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University
Møller, Anders Kalsgaard ; Christensen, Flemming ; Hammershøi, Dorte. / Pilottest af 3D-lydsystem i lastbiler til forebyggelse af højresvingsulykker. Udvalgte Artikler fra Trafikdage på Aalborg Universitet (Selected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University). Trafikforskningsgruppen, Aalborg Universitet, 2017. s. 1-10 (Selected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University).
@inproceedings{c05281470cd44b82bf6111191c84d26e,
title = "Pilottest af 3D-lydsystem i lastbiler til forebyggelse af h{\o}jresvingsulykker",
author = "M{\o}ller, {Anders Kalsgaard} and Flemming Christensen and Dorte Hammersh{\o}i",
note = "8. september 2017: ISSN nummeret p{\aa} den elektroniske version svarer ikke til det ISSN nummer, som er g{\ae}ldende for serien (1903-1092). Det fremg{\aa}r dog af artiklens forside, at den er reviewed og publiceret som fagf{\ae}llebed{\o}mt i den elektroniske artikel serie {"}Selected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University{"}.",
year = "2017",
month = "9",
day = "4",
series = "Selected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University",
publisher = "Trafikforskningsgruppen, Aalborg Universitet",
pages = "1--10",
booktitle = "Udvalgte Artikler fra Trafikdage p{\aa} Aalborg Universitet (Selected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University)",

Møller, AK, Christensen, F & Hammershøi, D 2017, Pilottest af 3D-lydsystem i lastbiler til forebyggelse af højresvingsulykker. i Udvalgte Artikler fra Trafikdage på Aalborg Universitet (Selected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University). Trafikforskningsgruppen, Aalborg Universitet, Selected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, s. 1-10, Trafikdage 2016, 22/08/2016.

Pilottest af 3D-lydsystem i lastbiler til forebyggelse af højresvingsulykker. / Møller, Anders Kalsgaard; Christensen, Flemming; Hammershøi, Dorte.

TY - GEN

T1 - Pilottest af 3D-lydsystem i lastbiler til forebyggelse af højresvingsulykker

AU - Møller, Anders Kalsgaard

AU - Christensen, Flemming

AU - Hammershøi, Dorte

N1 - 8. september 2017: ISSN nummeret på den elektroniske version svarer ikke til det ISSN nummer, som er gældende for serien (1903-1092). Det fremgår dog af artiklens forside, at den er reviewed og publiceret som fagfællebedømt i den elektroniske artikel serie "Selected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University".

PY - 2017/9/4

Y1 - 2017/9/4

M3 - Konferenceartikel i proceeding

T3 - Selected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University

SP - 1

EP - 10

BT - Udvalgte Artikler fra Trafikdage på Aalborg Universitet (Selected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University)

PB - Trafikforskningsgruppen, Aalborg Universitet

Møller AK, Christensen F, Hammershøi D. Pilottest af 3D-lydsystem i lastbiler til forebyggelse af højresvingsulykker. I Udvalgte Artikler fra Trafikdage på Aalborg Universitet (Selected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University). Trafikforskningsgruppen, Aalborg Universitet. 2017. s. 1-10. (Selected Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University).