Plan i køkkenet

F. Vedel-Petersen, K. Ranten

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBog

    Abstrakt

    Ved god planlægning af de mange køkkener der bygges og moderniseres hvert år, kan livet i boligerne gøres behageligere og millioner af arbejdstimer kan spares på "landets største arbejdsplads". Anvisningen sammenfatter den vigtigste viden om køkkenplanlægning til brug for både fagfolk og for beboere, der skal bygge nyt eller modernisere deres køkken.
    Bidragets oversatte titelKitchen planning
    OriginalsprogDansk
    Udgivelses stedHørsholm
    ForlagSBI forlag
    Antal sider45
    ISBN (Trykt)87-563-0232-0
    StatusUdgivet - 1977
    NavnSBi-anvisning
    Nummer46
    ISSN0106-6757

    Bibliografisk note

    Udsolgt

    Emneord

    • bygningsplanlægning
    • køkkener
    • boligindretning

    Citationsformater

    Vedel-Petersen, F., & Ranten, K. (1977). Plan i køkkenet. SBI forlag. SBi-anvisning, Nr. 46