Planer for den andens liv I: Den socialpædagogiske indsats på et botilbud for unge med ASF+

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

972 Downloads (Pure)

Undersøgelsen er finansieret af Hinnerup Kollegiet og Region Midtjylland.
Udgivelses stedÅrhus
ForlagAalborg Universitet
Vol/bindI
Udgave1.
ISBN (Trykt)87-90261-03-8, 978-87-90261-09-2
ISBN (Elektronisk)87-90261-04-6, 978-87-90261-10-8
StatusUdgivet - 2013

• ASF+, socialpædagogisk indsats, behandlingsdom

@book{cbd5635b0c414ecc8306f98d21a24bb7,
title = "Planer for den andens liv I: Den socialp{\ae}dagogiske indsats p{\aa} et botilbud for unge med ASF+",
abstract = "Unders{\o}gelsen viser, hvordan den socialp{\ae}dagogiske indsats p{\aa} botilbuddet H{\o}jskolebakken m{\aa} udvikles i m{\o}det med en gruppe unge med autisme, som har till{\ae}gsdiagnoser, udfordrende adf{\ae}rd, misbrug eller har ud{\o}vet kriminalitet. F{\o}rste rapport fra forskningsprojektet: {"}Den p{\ae}dagogiske og sociale indsats overfor unge med autisme og problemskabende adf{\ae}rd.{"} Unders{\o}gelsen er finansieret af Hinnerup Kollegiet og Region Midtjylland.",
keywords = "ASF+, socialp{\ae}dagogisk indsats, behandlingsdom",
author = "Anne Breumlund and Hansen, {Inger Bruun}",
year = "2013",
isbn = "87-90261-03-8",
volume = "I",
publisher = "Aalborg Universitet",
edition = "1.",

Planer for den andens liv I : Den socialpædagogiske indsats på et botilbud for unge med ASF+. / Breumlund, Anne; Hansen, Inger Bruun.

1. udg. Århus : Aalborg Universitet, 2013. 159 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Planer for den andens liv I

T2 - Den socialpædagogiske indsats på et botilbud for unge med ASF+

AU - Breumlund, Anne

AU - Hansen, Inger Bruun

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Undersøgelsen viser, hvordan den socialpædagogiske indsats på botilbuddet Højskolebakken må udvikles i mødet med en gruppe unge med autisme, som har tillægsdiagnoser, udfordrende adfærd, misbrug eller har udøvet kriminalitet. Første rapport fra forskningsprojektet: "Den pædagogiske og sociale indsats overfor unge med autisme og problemskabende adfærd." Undersøgelsen er finansieret af Hinnerup Kollegiet og Region Midtjylland.

AB - Undersøgelsen viser, hvordan den socialpædagogiske indsats på botilbuddet Højskolebakken må udvikles i mødet med en gruppe unge med autisme, som har tillægsdiagnoser, udfordrende adfærd, misbrug eller har udøvet kriminalitet. Første rapport fra forskningsprojektet: "Den pædagogiske og sociale indsats overfor unge med autisme og problemskabende adfærd." Undersøgelsen er finansieret af Hinnerup Kollegiet og Region Midtjylland.

KW - ASF+, socialpædagogisk indsats, behandlingsdom

M3 - Rapport