Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg
ForlagCentre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University
StatusUdgivet - 1997
NavnInternational Business Economics Working Paper Series
Nummer22
ISSN0908-1658

• International Marketing
  • International Market Analysis
  • Market Research

Kuada, J., & Sørensen, O. J. (1997). Planning-Oriented VS: Action-Based Approach to the Internationalization of Firms. Aalborg: Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University. International Business Economics Working Paper Series, Nr. 22
Kuada, John ; Sørensen, Olav Jull. / Planning-Oriented VS : Action-Based Approach to the Internationalization of Firms. Aalborg : Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University, 1997. (International Business Economics Working Paper Series; Nr. 22).
@book{d28447f028e411da8e76000ea68e967b,
title = "Planning-Oriented VS: Action-Based Approach to the Internationalization of Firms",
keywords = "International Marketing, International Market Analysis, Market Research, International Marketing, International Market Analysis, Market Research",
author = "John Kuada and S{\o}rensen, {Olav Jull}",
year = "1997",
language = "English",
publisher = "Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University",
address = "Denmark",

Kuada, J & Sørensen, OJ 1997, Planning-Oriented VS: Action-Based Approach to the Internationalization of Firms. International Business Economics Working Paper Series, nr. 22, Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University, Aalborg.

Planning-Oriented VS : Action-Based Approach to the Internationalization of Firms. / Kuada, John; Sørensen, Olav Jull.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Planning-Oriented VS

T2 - Action-Based Approach to the Internationalization of Firms

AU - Kuada, John

AU - Sørensen, Olav Jull

PY - 1997

Y1 - 1997

KW - International Marketing

KW - International Market Analysis

KW - Market Research

KW - International Marketing

KW - International Market Analysis

KW - Market Research

M3 - Book

BT - Planning-Oriented VS

PB - Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University

CY - Aalborg

Kuada J, Sørensen OJ. Planning-Oriented VS: Action-Based Approach to the Internationalization of Firms. Aalborg: Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University, 1997. (International Business Economics Working Paper Series; Nr. 22).