Plejefamilier til etniske minoritetsbørn

skal vi stille særlige kvalitetskrav?

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKommentarFormidling

TitelFamilieplejen Danmark Årsskrift 2006
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagFamilieplejen Danmark
Publikationsdato2006
Sider8-12
StatusUdgivet - 2006

• familiepleje
  • etnisk minoritetsbarn

Skytte, M. (2006). Plejefamilier til etniske minoritetsbørn: skal vi stille særlige kvalitetskrav? I Familieplejen Danmark Årsskrift 2006 (s. 8-12). København: Familieplejen Danmark.
Skytte, Marianne. / Plejefamilier til etniske minoritetsbørn : skal vi stille særlige kvalitetskrav?. Familieplejen Danmark Årsskrift 2006. København : Familieplejen Danmark, 2006. s. 8-12
@inbook{3285f150d90e11db9876000ea68e967b,
title = "Plejefamilier til etniske minoritetsb{\o}rn: skal vi stille s{\ae}rlige kvalitetskrav?",
abstract = "Artiklen indeholder en argumentation for at der ved valg af plejefamilie til et etnisk minoritetsbarn m{\aa} indg{\aa} dels et ligebehandlingshensyn, hvor fokus alene er p{\aa} barnet som borger i Danmark, og dels et anerkendelseshensyn, hvor fokus er p{\aa} barnet som unikt individ og barnet som medlem af en specifik familie.",
keywords = "familiepleje, etnisk minoritetsbarn",
author = "Marianne Skytte",
year = "2006",
pages = "8--12",
booktitle = "Familieplejen Danmark {\AA}rsskrift 2006",
publisher = "Familieplejen Danmark",

Skytte, M 2006, Plejefamilier til etniske minoritetsbørn: skal vi stille særlige kvalitetskrav? i Familieplejen Danmark Årsskrift 2006. Familieplejen Danmark, København, s. 8-12.

Plejefamilier til etniske minoritetsbørn : skal vi stille særlige kvalitetskrav? / Skytte, Marianne.

Familieplejen Danmark Årsskrift 2006. København : Familieplejen Danmark, 2006. s. 8-12.

TY - GEN

T1 - Plejefamilier til etniske minoritetsbørn

T2 - skal vi stille særlige kvalitetskrav?

AU - Skytte, Marianne

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Artiklen indeholder en argumentation for at der ved valg af plejefamilie til et etnisk minoritetsbarn må indgå dels et ligebehandlingshensyn, hvor fokus alene er på barnet som borger i Danmark, og dels et anerkendelseshensyn, hvor fokus er på barnet som unikt individ og barnet som medlem af en specifik familie.

AB - Artiklen indeholder en argumentation for at der ved valg af plejefamilie til et etnisk minoritetsbarn må indgå dels et ligebehandlingshensyn, hvor fokus alene er på barnet som borger i Danmark, og dels et anerkendelseshensyn, hvor fokus er på barnet som unikt individ og barnet som medlem af en specifik familie.

KW - familiepleje

KW - etnisk minoritetsbarn

M3 - Kommentar

SP - 8