Publikation: Working paperForskning

687 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg
UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2000

Schmidt, J. D. (2000). Political Business as Usual-Comparing Public-Private Partnerships in East and Southeast Asia. Aalborg: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
Schmidt, Johannes Dragsbæk. / Political Business as Usual-Comparing Public-Private Partnerships in East and Southeast Asia. Aalborg : Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 2000.
@techreport{2c03859b6d4b4075bc65f25acde561ad,
title = "Political Business as Usual-Comparing Public-Private Partnerships in East and Southeast Asia",
author = "Schmidt, {Johannes Dragsb{\ae}k}",
year = "2000",
language = "English",
publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Schmidt, JD 2000 'Political Business as Usual-Comparing Public-Private Partnerships in East and Southeast Asia' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, Aalborg.

Political Business as Usual-Comparing Public-Private Partnerships in East and Southeast Asia. / Schmidt, Johannes Dragsbæk.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Political Business as Usual-Comparing Public-Private Partnerships in East and Southeast Asia

AU - Schmidt, Johannes Dragsbæk

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Working paper

BT - Political Business as Usual-Comparing Public-Private Partnerships in East and Southeast Asia

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Schmidt JD. Political Business as Usual-Comparing Public-Private Partnerships in East and Southeast Asia. Aalborg: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 2000.