Portraits of Poverty in the USA, UK, Sweden, and Denmark. Technical report

Thomas Engel Dejgaard, Christian Albrekt Larsen

Publikation: Working paperForskning

Udgivelses stedAalborg Universitet
UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
Udgave75
ISBN (Trykt)978-87-92174-20-8
StatusUdgivet - 2011

Dejgaard, T. E., & Larsen, C. A. (2011). Portraits of Poverty in the USA, UK, Sweden, and Denmark. Technical report. (75 udg.) Aalborg Universitet: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
Dejgaard, Thomas Engel ; Larsen, Christian Albrekt. / Portraits of Poverty in the USA, UK, Sweden, and Denmark. Technical report. 75. udg. Aalborg Universitet : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2011.
@techreport{c30142ee22494c42ae985be76d545588,
title = "Portraits of Poverty in the USA, UK, Sweden, and Denmark. Technical report",
author = "Dejgaard, {Thomas Engel} and Larsen, {Christian Albrekt}",
year = "2011",
isbn = "978-87-92174-20-8",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
edition = "75",
type = "WorkingPaper",
institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Dejgaard, TE & Larsen, CA 2011 'Portraits of Poverty in the USA, UK, Sweden, and Denmark. Technical report' 75 udg, Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg Universitet.

Portraits of Poverty in the USA, UK, Sweden, and Denmark. Technical report. / Dejgaard, Thomas Engel; Larsen, Christian Albrekt.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Portraits of Poverty in the USA, UK, Sweden, and Denmark. Technical report

AU - Dejgaard, Thomas Engel

AU - Larsen, Christian Albrekt

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Working paper

SN - 978-87-92174-20-8

BT - Portraits of Poverty in the USA, UK, Sweden, and Denmark. Technical report

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg Universitet

Dejgaard TE, Larsen CA. Portraits of Poverty in the USA, UK, Sweden, and Denmark. Technical report. 75 udg. Aalborg Universitet: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2011.