Pose estimation for object manipulation in industrial environments

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogEngelsk
StatusUdgivet - 2017
NavnPh.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
ISSN2446-1636

Bibliografisk note

Afhandling ikke publiceret.

Grossmann, B. (2017). Pose estimation for object manipulation in industrial environments. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
Grossmann, Bjarne. / Pose estimation for object manipulation in industrial environments. 2017. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).
@phdthesis{316ff1d976fd41ac9344078123973648,
title = "Pose estimation for object manipulation in industrial environments",
keywords = "Pose estimation, Hand-eye calibration, Object manipulation, Industrial robots",
author = "Bjarne Grossmann",
note = "Dissertation not published.",
year = "2017",
language = "English",

Grossmann, B 2017, Pose estimation for object manipulation in industrial environments. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet.

Pose estimation for object manipulation in industrial environments. / Grossmann, Bjarne.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Pose estimation for object manipulation in industrial environments

AU - Grossmann, Bjarne

N1 - Dissertation not published.

PY - 2017

Y1 - 2017

KW - Pose estimation

KW - Hand-eye calibration

KW - Object manipulation

KW - Industrial robots

M3 - Ph.D. thesis

BT - Pose estimation for object manipulation in industrial environments

Grossmann B. Pose estimation for object manipulation in industrial environments. 2017. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).