Potentialer for cirkulær økonomi ved dialog med brugere

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Længere produktlevetider har store potentialer som strategi for cirkulær økonomi. Hvis forlænget produktlevetid skal spille en seriøs rolle i en national strategi for cirkulær økonomi og i de enkelte virksomheders strategi for cirkulær økonomi, er det nødvendigt at interessere sig for den lineære økonomis dynamikker, herunder ikke mindst (for)brugernes erfaringer med produkter. Fra projekter inden for cirkulær økonomi ved vi, at virksomheder ved at arbejde fremadrettet med viden og erfaringer fra brugspraksis, kundeklager, service og reparation kan skabe grundlag for længere produktlevetider.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato11 apr. 2018
UdgiverIngeniøren
Antal sider5
StatusUdgivet - 11 apr. 2018

Citer dette

@misc{e10b8cf48cd4428287016840f93a6fee,
title = "Potentialer for cirkul{\ae}r {\o}konomi ved dialog med brugere",
abstract = "L{\ae}ngere produktlevetider har store potentialer som strategi for cirkul{\ae}r {\o}konomi. Hvis forl{\ae}nget produktlevetid skal spille en seri{\o}s rolle i en national strategi for cirkul{\ae}r {\o}konomi og i de enkelte virksomheders strategi for cirkul{\ae}r {\o}konomi, er det n{\o}dvendigt at interessere sig for den line{\ae}re {\o}konomis dynamikker, herunder ikke mindst (for)brugernes erfaringer med produkter. Fra projekter inden for cirkul{\ae}r {\o}konomi ved vi, at virksomheder ved at arbejde fremadrettet med viden og erfaringer fra brugspraksis, kundeklager, service og reparation kan skabe grundlag for l{\ae}ngere produktlevetider.",
keywords = "Cirkul{\ae}r {\o}konomi, brugeradf{\ae}rd, social praksis, delegation, reparation, Virksomhedsstrategi",
author = "J{\o}rgensen, {Michael S{\o}gaard}",
year = "2018",
month = "4",
day = "11",
language = "Dansk",
publisher = "Ingeni{\o}ren",
type = "Other",

}

Potentialer for cirkulær økonomi ved dialog med brugere. / Jørgensen, Michael Søgaard.

5 s. Ingeniøren. 2018, Blog post.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Potentialer for cirkulær økonomi ved dialog med brugere

AU - Jørgensen, Michael Søgaard

PY - 2018/4/11

Y1 - 2018/4/11

N2 - Længere produktlevetider har store potentialer som strategi for cirkulær økonomi. Hvis forlænget produktlevetid skal spille en seriøs rolle i en national strategi for cirkulær økonomi og i de enkelte virksomheders strategi for cirkulær økonomi, er det nødvendigt at interessere sig for den lineære økonomis dynamikker, herunder ikke mindst (for)brugernes erfaringer med produkter. Fra projekter inden for cirkulær økonomi ved vi, at virksomheder ved at arbejde fremadrettet med viden og erfaringer fra brugspraksis, kundeklager, service og reparation kan skabe grundlag for længere produktlevetider.

AB - Længere produktlevetider har store potentialer som strategi for cirkulær økonomi. Hvis forlænget produktlevetid skal spille en seriøs rolle i en national strategi for cirkulær økonomi og i de enkelte virksomheders strategi for cirkulær økonomi, er det nødvendigt at interessere sig for den lineære økonomis dynamikker, herunder ikke mindst (for)brugernes erfaringer med produkter. Fra projekter inden for cirkulær økonomi ved vi, at virksomheder ved at arbejde fremadrettet med viden og erfaringer fra brugspraksis, kundeklager, service og reparation kan skabe grundlag for længere produktlevetider.

KW - Cirkulær økonomi

KW - brugeradfærd

KW - social praksis

KW - delegation

KW - reparation

KW - Virksomhedsstrategi

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Ingeniøren

ER -