Potentialet ved længere reklamationsperiode: Mange defekter indtræffer, når elektronik er 2-5 år gammelt

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

Abstrakt

Strategier for at sikre længere holdbarhed eller levetid for forbrugerprodukter - ikke mindst for elektriske og elektroniske produkter (herefter ”elektronik”) - diskuteres meget disse år i Danmark og internationalt. Det sker som del af både strategier for cirkulær økonomi og klimastrategier.

I dette blogindlæg præsenteres resultater fra et nyt survey i Region Hovedstaden, der viser, at forlængelse af den såkaldte reklamationsperiodes længde for elektronik ud over de nuværende 2 år kan have et miljømæssigt potentiale. Surveyet viser, at en stor andel af defekterne indtræffer, når produkterne er 2-5 år gamle. En forlænget reklamationsperiode kan således sikre, at flere produkter bliver repareret og ikke blot bliver kasseret, når de bliver defekte.
Bidragets oversatte titelThe potential for a longer warranty period: Many defects occur when electronics are 2-5 years old
OriginalsprogDansk
Publikationsdato10 mar. 2021
UdgiverIngeniøren
Antal sider12
StatusUdgivet - 10 mar. 2021

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne om 'Potentialet ved længere reklamationsperiode: Mange defekter indtræffer, når elektronik er 2-5 år gammelt'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Citationsformater