Potentielt depot for radioaktivt affald - Spørgeundersøgelse til borgere i de berørte områder. Baggrundsrapport

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

421 Downloads (Pure)

Abstrakt

Denne rapport er resultatet af knap 3 måneders arbejde med at kort-lægge berørte borgernes forståelse af problematikken med lokalisering af et deponi til radioaktivt affald i Danmark, deres holdninger, bekymringer, informationsbehov, deltagelse i processen og oplevelsen heraf, samt input til miljøvurderingens scopingen.
Undersøgelsen har sit sigte på de mest berørte i sagen, og har derfor forventeligt fået kortlagt nogle af de mest kritiske røster. På grund af den valgte målgruppe kan undersøgelsen ikke anvendes til at udtale sig om holdninger, værdier m.v. blandt befolkningen generelt i Danmark – ej heller andre aktørers oplevelse.
Baggrundsrapporten danner grundlag for en række anbefalinger i rapporten: Potentielt depot for radioaktivt affald - Spørgeundersøgelse til borgere i de berørte områder – Anbefalinger og resultater. Ansvaret for disse anbefalinger ligger hos forfatterne, og rapporten udtrykker alene forfatternes analyser og tolkninger. Forfatterne fralægger sig samtidig ethvert ansvar for andres brug og tolkning af data præsenteret i denne rapport og baggrundsrapporten.
Læseren anbefales at læse denne baggrundsrapport med samtlige data
fra undersøgelsen for at danne sine egne fortolkninger.
OriginalsprogDansk
ForlagDanish Centre for Environmental Assessment (DCEA), Aalborg University.
Antal sider104
StatusUdgivet - sep. 2014

Bibliografisk note

Baggrundsrapport for ID: 204300727

Citationsformater