Proceskontrolingeniør fra Aalborg Universitet

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

106 Downloads (Pure)

Resumé

I den aktuelle debat om behovet for en ny automations- eller SRO-ingeniøruddannelse overser man ofte, at der faktisk findes en sådan i Aalborg. Uddannelsen fører til titlerne, Diplom- eller Civilingeniør med speciale i proceskontrol, og kan betragtes som en specialisering indenfor svagstrømsområdet. I de snart 20 år uddannelsen har eksisteret, er der uddannet mellem 20 og 40 om året - langt de fleste civilingeniører. Fra starten er de blevet særdeles godt modtaget af industrien, en del arbejder med proceskontrol og måske hovedparten med softwareudvikling. I det følgende bskrives dels Proceskontrolingeniørens profil, studieformen, som består af projektorganiseret gruppearbejde, og endelig studiets struktur og indhold.
OriginalsprogDansk
TidsskriftDAu, Tidsskrift for Dansk Automationsselskab
StatusUdgivet - 1998

Citer dette

@article{13ced6809c2f11db8ed6000ea68e967b,
title = "Proceskontrolingeni{\o}r fra Aalborg Universitet",
abstract = "I den aktuelle debat om behovet for en ny automations- eller SRO-ingeni{\o}ruddannelse overser man ofte, at der faktisk findes en s{\aa}dan i Aalborg. Uddannelsen f{\o}rer til titlerne, Diplom- eller Civilingeni{\o}r med speciale i proceskontrol, og kan betragtes som en specialisering indenfor svagstr{\o}msomr{\aa}det. I de snart 20 {\aa}r uddannelsen har eksisteret, er der uddannet mellem 20 og 40 om {\aa}ret - langt de fleste civilingeni{\o}rer. Fra starten er de blevet s{\ae}rdeles godt modtaget af industrien, en del arbejder med proceskontrol og m{\aa}ske hovedparten med softwareudvikling. I det f{\o}lgende bskrives dels Proceskontrolingeni{\o}rens profil, studieformen, som best{\aa}r af projektorganiseret gruppearbejde, og endelig studiets struktur og indhold.",
author = "Morten Knudsen and Pedersen, {Tom S{\o}ndergaard}",
year = "1998",
language = "Dansk",
journal = "DAu, Tidsskrift for Dansk Automationsselskab",

}

Proceskontrolingeniør fra Aalborg Universitet. / Knudsen, Morten; Pedersen, Tom Søndergaard.

I: DAu, Tidsskrift for Dansk Automationsselskab, 1998.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Proceskontrolingeniør fra Aalborg Universitet

AU - Knudsen, Morten

AU - Pedersen, Tom Søndergaard

PY - 1998

Y1 - 1998

N2 - I den aktuelle debat om behovet for en ny automations- eller SRO-ingeniøruddannelse overser man ofte, at der faktisk findes en sådan i Aalborg. Uddannelsen fører til titlerne, Diplom- eller Civilingeniør med speciale i proceskontrol, og kan betragtes som en specialisering indenfor svagstrømsområdet. I de snart 20 år uddannelsen har eksisteret, er der uddannet mellem 20 og 40 om året - langt de fleste civilingeniører. Fra starten er de blevet særdeles godt modtaget af industrien, en del arbejder med proceskontrol og måske hovedparten med softwareudvikling. I det følgende bskrives dels Proceskontrolingeniørens profil, studieformen, som består af projektorganiseret gruppearbejde, og endelig studiets struktur og indhold.

AB - I den aktuelle debat om behovet for en ny automations- eller SRO-ingeniøruddannelse overser man ofte, at der faktisk findes en sådan i Aalborg. Uddannelsen fører til titlerne, Diplom- eller Civilingeniør med speciale i proceskontrol, og kan betragtes som en specialisering indenfor svagstrømsområdet. I de snart 20 år uddannelsen har eksisteret, er der uddannet mellem 20 og 40 om året - langt de fleste civilingeniører. Fra starten er de blevet særdeles godt modtaget af industrien, en del arbejder med proceskontrol og måske hovedparten med softwareudvikling. I det følgende bskrives dels Proceskontrolingeniørens profil, studieformen, som består af projektorganiseret gruppearbejde, og endelig studiets struktur og indhold.

M3 - Tidsskriftartikel

JO - DAu, Tidsskrift for Dansk Automationsselskab

JF - DAu, Tidsskrift for Dansk Automationsselskab

ER -