Produktion af madoplevelser for kysttyrister: Fire danske case-studier

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

217 Downloads (Pure)
Udgivelses stedAalborg
ForlagInstitut for Kultur og Globale Studier, Aalborg Universitet
ISBN (Elektronisk)978-87-92305-27-5
StatusUdgivet - 2015

Jørgensen, T., Halkier, H., & James, L. (2015). Produktion af madoplevelser for kysttyrister: Fire danske case-studier. Aalborg: Institut for Kultur og Globale Studier, Aalborg Universitet.
Jørgensen, Tina ; Halkier, Henrik ; James, Laura. / Produktion af madoplevelser for kysttyrister : Fire danske case-studier. Aalborg : Institut for Kultur og Globale Studier, Aalborg Universitet, 2015. 63 s.
@book{9ff0c0102198491c8407e78d3fdad779,
title = "Produktion af madoplevelser for kysttyrister: Fire danske case-studier",
author = "Tina J{\o}rgensen and Henrik Halkier and Laura James",
year = "2015",
publisher = "Institut for Kultur og Globale Studier, Aalborg Universitet",
address = "Danmark",

Jørgensen, T, Halkier, H & James, L 2015, Produktion af madoplevelser for kysttyrister: Fire danske case-studier. Institut for Kultur og Globale Studier, Aalborg Universitet, Aalborg.

Produktion af madoplevelser for kysttyrister : Fire danske case-studier. / Jørgensen, Tina; Halkier, Henrik; James, Laura.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Produktion af madoplevelser for kysttyrister

T2 - Fire danske case-studier

AU - Jørgensen, Tina

AU - Halkier, Henrik

AU - James, Laura

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Rapport

BT - Produktion af madoplevelser for kysttyrister

PB - Institut for Kultur og Globale Studier, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Jørgensen T, Halkier H, James L. Produktion af madoplevelser for kysttyrister: Fire danske case-studier. Aalborg: Institut for Kultur og Globale Studier, Aalborg Universitet, 2015. 63 s.